Mиро Каризмата вече е и градинар

371
13 Септември 2020, 10:08


Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует „Каризма”, си намери ново занимание за свободното време. Певецът отглежда домати в двора си и се хвали в социалната мрежа с труда си.  „Неочакваните ползи от карантината. Първите лично отгледани доматки! Берем реколтата рано сутрин!”, хвали се изпълнителят.

Някои фенове на Миро се шегуват, че няма работа по клубовете заради коронавируса и затова се е преквалифицирал в земеделец. Други пък го окуражават да продължава в същия дух, защото домашното производство е най-вкусно.
Освен градинарството, изпълнителят на „Август е септември” има и друго хоби - фитнеса. В началото на годината той посети Норвегия със съпругата си Ели Златарев и качи около 7-8 килограма след здраво плюскане. „След толкова ядене заприличах на мечо! Тромсьо (един от най-северните градове в света – б.а.), благодаря за чисто новите кила отгоре! Треньорът ми ще се зарадва! Най обича така да му се връщам!”, пошегува се тогава Миро. По време на карантината той наля още тлъстини в областта на корема, но с редовен спорт успя да свали част от тях.

Доскоро Костадинов имаше сериозни проблеми с алкохола,

но сега се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашно продукция и да остави вредните навици в миналото. Певецът не крие, че до миналата година е бил прострастен към спиртните напитки, но след поредното тежко пиянство взел решение да се пребори със своята зависимост. Той прекарвал часове наред в разговори с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили да се отърве от порока.

До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.  
Певецът е разказвал, че преди две години със съпругата му Ели Златарев пътували до Гренландия, но не успял да се наслади на Северното сияние, защото отново бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Жена му дори не подозирала, че има сериозни проблеми. Въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за млад човек.

Миро не крие, че с официалната му съпруга живеят разделени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но двамата са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.
Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката.

Изпълнителят е споделял, че бракът си с Ели възприема като естествено продължение на връзката им. Не й е предлагал по романтичен начин, нито е падал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 13 години.

Миро и настоящата му съпруга се запознали на концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближила до масата на певеца и дръзко извадила цигара от неговата кутия, искайки му огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до певеца, при който паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Естествено, той веднага й помогнал да се изправи и така запознала тяхната връзка.
Ели поддържа висок стандарт на живот благодарение на успешния си бизнес с ресторанти. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени, писа Уикенд. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 седмици
0
Уважавам Миро като певец,но като мъж виждам,че е пълен егоист и само губи времето на тази жена Ели която явно е добра душа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пиндел...Какъв градинар е тоя
преди 2 седмици
0
Хората не се променят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 седмици
0
Браво, Миро, депресията много добре се лекува с градинарство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени