Миро от „Биг Брадър” отглежда чужд син. Ревльото загуби всичките си пари, но откри любовта

20 Май 2018, 14:13


Иронията сякаш се е превърнала в любима спътница в живота на брадъра Мирослав Георгиев. Миро, който преди години стана победител в „Биг брадър”, изгуби голямата си награда малко след развода си с хубавата Елена, но днес си спомня за всичко това с усмивка. Всичко, което си отишло от него, му се върнало и днес освен, че е намерил семейството, за което е мечтаел винаги има свой собствен бизнес, научи HotArena.

Бившият спортист, който стана за смях на всички зрители с драматичните си семейни отношения в Къщата на шоуто, днес сам може да се надсмива на неуспехите си. Без тях нямало как да осъзнае кое е истински ценното в живота и да прекъсне отношения, които само паразитирали върху него. Научил го по тежкия начин – когато в моменти на криза останал без подкрепата на хора, които преди това му предлагали компанията си и се опитвали да го присламчат за приятел. В моменти, в които най-много се нуждаел от тях обаче, повечето го изоставили. Веднага след излизането си от Къщата Миро въртял бизнес с машини, камиони и печелел повече от добре от начинанията си в тази област.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата – през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах – сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше доста трудно, но аз се изправих на крака и продължих“, разказвал е за трудностите си с парите брадърът. Именно тогава осъзнава как печалбата от шоуто също както и бракът му си заминава – без никаква полза за бъдещето му. Точно този знак на съдбата обаче се превръща в негова философия за напред – да инвестира в стойностни неща и връзки, вместо в лесни успехи.

Една от именно тези стойностни инвестиции в живота му е връзката му с бившата манекенка Екатерина Дюлгерова. Двамата се познават още в годините на бума на „Биг брадър”, но тогава не са никак близки. Започват да се харесват чак, след като се случва да работят заедно. Катя е тази, която е по-предубедена в отношенията им, а на Миро му се налага да се бори за вниманието й с нейния син Денис. Точно чрез него обаче я печели завинаги. Още от началото той показва, че ще се грижи за малкия като за свое отроче и няма с нищо да го кара да усеща липсата на мъжко рамо. 
Двамата с момчето, което вече е тийнейджър, се разбират доста добре.

Денис е този, който първи научава и за бременността на майка си и доста се шегува с този факт. Когато се появява малкото му братче, той е вече на 12 години и много помага в грижите за него. От своя страна Миро пък е този, който отговаря да е навреме на училище и да му помага по мъжките въпроси. Един от тях, разбира се, е свързан с това дали няма да му стане официално пастрок като вдигне сватба с майка му. Двамата с нея са вече 5 години заедно, но така и не са се решили на това, пише "Уикенд".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени