Мис България остана без бал (Красавицата Теодора Мудева завърши с пълно отличие)

https://hotarena.net/az-jenata/mis-balgariia-ostana-bez-bal HotArena.net
Мис България остана без бал (Красавицата Теодора Мудева завърши с пълно отличие)
Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева завърши с пълно отличие английската гимназия в Бургас, но вместо бал, със съучениците й ще пият по едно кафе, узна HotArena.


Красавицата и целият й випуск няма да могат да отпразнуват подобаващо дипломирането си, защото, макар и разхлабени, ограничителните мерки у нас все още са на лице и абитуриентските балове няма да се състоят. 


\"Последната ни уговорка е да изпием прощално кафе с клас и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето. Надявам се да успеем да организираме изпращане, дори и да е с маска и ръкавици\", каза тя.

За съжаление отпадна и дълго готвеният спектакъл в Летния театър на Бургас, който Теди и съучениците й подготвяха. Заради усложнената обстановка обаче той няма да бъде осъществен, пише Телеграф.


В момента красавицата се вълнува за приема си в Софийския университет. Тя чака с нетърпение матурите и се надява всичко да мине успешно. „Моето първо желание е да изучавам международни отношения, а второто е право. Бях затворена вкъщи два месеца, а цялата неяснота около баловете, кандидат-студентските изпити и оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през много емоционални моменти”, разказва още абитуриентката.

Балът на Теодора Мудева трябваше да бъде в Слънчев бряг, но на всички ученици парите са върнати. 

3 Коментара

:)

преди 3 години

Красавицата? Аз никъде не виждам красавица, а поредното средностатистическо момиче, което не изпъква с нищо повече от останалите. Такива с лопата да ги ринеш по улиците.

Коментирай

Жалко

преди 3 години

Нормално момиче, обаче никой не помни че някога е ставала мис бг. Честно казано една новина покрай нея не съм чула или видяла. Поредното доказателство че в бг само скандалът и провокацията продават

Коментирай

...

преди 3 години

Тя не заслужава да е Мис България, прекалено обикновена е.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.