Мис България си наложи карантина

639
18 Март 2020, 11:00


Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева обяви, че се самоизолира и ще учи за изпити и ще заляга над учебниците, видя HotArena.


„Оставам вкъщи и се подготвям за Софийския университет. Ще кандидатствам международни отношения и от сутрин до вечер залягам над учебниците”.

Това сподели миската. Тази пролет Теди е абитуриентка и усилено се подготвя за изпитите.
„Подготвям се по-добре и да отделям повече внимание на семейството ми. Заедно гледаме филми, споделяме си говорим повече смеем се. Излизам само до магазина и то набързо, после веднага се прибирам.


Всички се съобразяваме с препоръките за хигиена и самоизолация, за да се опазим един друг. Нека всички бъдем отговорни”, казва още Теди.

Заради оставането под карантина вкъщи, моделката води тежка битка с хладилника, пише „България днес”.


Все си мисля какво да си хапна и към края на месеца не знам какъв ще бъде резултатът. Ще си налагам режим и домашни тренировки. Ще тичам и ще правя необходимото, за да запазя форма”, отбеляза с усмивка Мудева.


Миската е под карантина и не ходи на училище, а се подготвя самостоятелно. Тя обаче се надява поне абитуриентския й бал да не бъде отменен. Класът й е трябвало да пътува до турския курорт Мармаис, където съучениците й планирали да отпразнуват бала си, но е възможно това да се провали.

Не се знае дали няма да бъде отменено пътуването. Но поне изпращането от училището трябва да се осъществи.


Всички се надяваме да се случи. Вече съм поръчала роклята за бала, която е хубава, но не и от скъпите модели”, споделя още Мис България 2018.

Теодора е категорична, че ако не успее да я облече за евентуалния празник на завършването, то занапред ще й се удаде случай, в който го направи.


„След това ще подаря роклята си на момиче, което няма възможност да си позволи рокля. И ще го направя с удоволствие”, казва носителката на титлата „Мис Планет Талант”, която спечели в Грузия през 2019 година.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени