Мис Европа Земя Цвети Разложка: Войната свършва през май! (Ако беше Тръмп на власт, щеше да има мир)

10 Март 2022, 14:00


„До май месец се надявам войната да е приключила. Трябва да се случи и вярвам, че с повече дипломация това ще стане. Това се споделя и от моя много близка приятелка Украинка. Нейни близки се надяват, че дотогава най-късно ситуацията трябва да се нормализира и да започне възстановяването на хората и държавата.”

 

Това сподели пред „България Днес“ Мисис Европа Земя 2017 Цвети Разложка. Красавицата, която е лицензиант на международния конкурс за красота „Лейди Юнивърс“, се интересува от години от политическата обстановка в света, а войната в Украйна не я оставя безразлична.

 

„Не одобрявам действията на Путин, но не може да се обвиняват руснаците за случващото се. Жалко за Украйна, не виждам кой ще им помогне реално. Негативно не мога и не искам да се изказвам за никоя държава. Никой не заслужава да страда“, споделя Разложка.

 

Тя е категорична, че война нямаше да има, ако американците бяха преизбрали Доналд Тръмп за президент. „Тогава 100% нямаше да има бомбардировки. Тръмп всячески работеше за спазване на мира по света. Много се надявах той да спечели, но не се случи“, споделя мадамата.

 

Второ висше образование Цвети завърши със специалност „Международна бизнес администрация“. А контактите и дипломатическите и отношения с множество международни организации и известни личности са на ниво, достойно да заеме висок пост във външното ни министерство.

 

„На 24 май съм в Санкт Петербург, където съм корица на известно модно списание в Русия. Жури съм и в конкурс за красота. На 26 май съм единствената българка, номинирана в Москва за „Топ личност на света” на известна медия заедно с личности от цял свят. Навръх 8 март бях номинирана и за Жена на годината в Русия“, разказва пред „България Днес“ Разложка, настоявайки за дипломатическо решение на военния конфликт и мир.

 

„Ужасно е да гледаш дечица, които са останали без родители във войната. Готова съм да приютя две сирачета, брат ми също, а останалите ще ги разпределим при близки и приятели“, разкрива носителката на титлата „Мисис Глоуб България“.

 

Заедно със своята близка приятелка Емилия Иванова организират дарителска кампания за събиране на средства и дрехи за бежанците от Украйна. Двете откриват и дарителска сметка за бягащите от войната крайно нуждаещи се украинци у нас.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени