Мис Плеймейт написа книга

438
29 Март 2021, 11:32


“Аз, грешницата” от Диана Габровска – голата истина за голата провокация

 

Носителката на еротичния приз “Мис Плеймейт” Диана Габровска отвърна на голата провокация от миналото – с двойна доза гола истина в първата си книга “Аз, грешницата”.

В нея тя разказва за нанесените щети и мъчителните месеци след като недоброжелатели сринаха шансовете й да управлява родния Момин проход на кандидаткметските избори през 2019 г.

 

Увереност да разкаже историята си получава, след като се превръща в победителка. Година след първите нахвърляни редове – мечтата се превръща във факт.

 

“Отне ми време да реша дали искам да разкрия себе си, такава каквато съм, а не такава – каквато ме видя цяла България. Това е книга, която описва през какво преминава една обикновена жена, сблъскала се със съдбата да бъде “грешна”. Книга, която разкрива как въпреки всичко и всички – тя се справя. И се справя сама, защото всички, освен най-близките, са я напуснали. Уплашили са се. Много често хората казват, че трябва да отстояваме себе си. Разликата е между думи и действия”, казва Диана.

 

Книгата засяга един от най-важните проблеми в съвременния свят – насилието над жени, във всичките му аспекти – като нападки, изнудване, физическа сила…

Самият Любен Дилов-син откровено споделя: “Това е находчив, честен, болезнен репортаж за баналното зло, което причиняваме. И той е отчайващо депресиращ, ако имаме силата да си признаем, че всички сме такива… В същото време, той е вдъхновяващо доказателство, че няма унижение, което да не може да се превърне в победа и няма болка, от която да не става вълнуващо изкуство.”

 

Корицата е дело на роден художник. По-рано Диана организира надпревара, като повече от 20 художника се включиха, рисувайки я гола. Любопитна подробност е, че през 2021 г. останалите картини ще бъдат продадени. Габровска ще организира изложба, като приходите от продадените платна тя ще дари на нуждаещи се.

„Аз, грешницата“ е в предварителна продажба от днес!

 

Стефани Тонева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 месеца
0
Дори не ми се коментират такива психоПатки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
0
Вероятно ще има и желаещи да купят книгата!? За Дилов-син , "историята" на госпожата е банална,рекламна,и като ветрец духнал покрай ухото му. Коментирал е мъдро ,шаблонно уважително. Но....до тук с куртоазията!!! Ако госпожата се вживява като "грешница" е добра в играта. Никой не забелязва в голата и провокация нещо грешно!! Не е дала обед за целомъдрие,не е послушница в манастир или монахиня за да се занимава църквата с нейната греховност.!! Госпожата е с високо его,известна доза комплекс и плах опит да я забележат хората гола !!!!! Ако нямаш харизма,интелект,идеология ,вяра няма как хората да те следват.Госпожата има средностатистическа посредственост и могат да я забележат,клюкарствата ,да и се смеят и съжаляват само когато се разкрачи гола,да я рисуват гола !!! Народът не е глупав,да малко е консервативен,но това е защото знае кое е красиво,кое , кой и с какво може да докосне душата му.Мъдър народ !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени