Мис Плеймейт реве за ваксина: Чакам да ми я сложат с нетърпение!

08 Декември 2020, 11:00


"Искам да се ваксинирам, за да мога да водя малко по-спокоен начин на живот. В момента стресът и напрежението са много големи. И всички сме адски притеснени, както за себе си, така и за близките си хора".

Това заяви пред "България Днес" Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, която изрази готовност да започне битка срещу COVID-19, който през последните месеци промени живота на планетата ни. Затова и Осипова е "за" ваксината, която се очаква да пристигне в България в края на този месец, а след Нова година да започне прилагането й сред населението на страната.

"Бих се ваксинирала, но и смятам, че ще принудят всеки един от нас да го направи. Без ваксина вече надали ще може да се пътува. Някои държави обявиха, че ще имат такова изискване. Така ваксинирането ще е наложително", казава още Осипова.

Красавицата изразява готовност отново да бъде доброволец към Българския червен кръст. След няколкомесечна пауза ослепителната блондинка ще се завърне към разнасянето на храна за нуждаещите се, както го правеше през пролетта, когато беше първата вълна на коронавируса.

"Не съм се отказала от тези добри инициативи. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми. За съжаление нямам медицинско образование и не мога да съм полезна в лечебни заведения, но мога да пазарувам и да разнасям хранителни продукти. Не трябва да имаме повод, за да сме добри. Помагам и без да е извънредно положението и мисля, че повече хора трябва да се включват", заяви Мис Плеймейт 2018.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
преди 2 години
-1
Кожена инжекция за теб в дупето
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
0
Прочитам клюки от тук ,от там и е много добре,че няма разнообразие!!Тези ,които ги веят ветровете и им говорят звездите са малко на брой,с ниско IQ и с живот "простете им те толкова си могат"!! Азис можеше в живота си да прочете една книга/ако може/,но той си блъска хормони. защото не се е определил кой и какъв е. Осипова,реве за ваксина като с малкото си гънки мисли,че тя ще компенсира безвъздушното пространство в черепната и кутия. Да не говорим за другите амортизирани от употреба псевдомоделки /някоя си Катрин/,която е счупила крака си при разкрач пред "Александър Невски" Искала е да се разпъне ,но къде ти смелост за това??? За фолкпевачките да не мислим?? Какъв е този живот без,водка,мезета,маанета ,силикон,и жартиери??? Едни и същи употребени,изхабени физиономии. Това е добре! Качественото е повече!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тва
преди 2 години
0
Грозното с големия нос реве за юмрук в зурлата! Не за ваксина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 години
0
плейЛеката си въобразява,че като се ваксинира ще си намери клиенти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени