Мис Силикон Гери Райчевска заряза бизнеса с биохрана: Имам нови идеи, не ме е страх

01 Април 2022, 18:09


Гергана Райчевска е носителка на титлата „Мис Силикон 2009“, а с днешно дата се занимава с неща, доста по-различни от конкурсите. „Леле, време ли мина“, усмихва се хубавицата. 13 години по-късно Гери продължава да бъде същото сексапилно момиче, което допреди седмица е стояло зад касата за биопродукти, на които собственик е била самата тя.

 

Идеята й идва, защото е запалена по хубавата храна. Пътува много, обиколила е различни страни в Европа и е впечатлена от качеството на храните, до които имат достъп извън границите. Иска й се да предложи на хората тyк - прясна и напълно натурална храна. За съжаление този бизнес проект на красавицата не потръгва.

„Това е трудна работа, изисква много дисциплина, но аз по принцип съм войник. Ставала съм в 4 всяка сутрин, за да може да има в магазина изцяло прясна стока, пътувам до съседни държави, за да предоставя на своите клиенти възможността да опитат пресни маслини от Гърция или халва от Турция.“

 

За съжаление магазинът не потръгва и след половин година работа Гери не издържа и й се налага да затвори бизнеса си. „Трудно се прави бизнес у нас, но не съм се отказала. Имам нови идеи и смятам, че накрая ще успея, мен не ме мързи и не ме е страх от работа.“

 

Хубавицата не е зарязала напълно светлините на прожекторите, защото все още продължава да участва в едни от най-атрактивните клипове на родни изпълнители.

Последният клип, в който се снима, е видеото кьм песента на ДесиСлава „Мъже милиард“. Кадър, в който Гери е заснета до бесило, на което виси мъж с главата надолу, провокира вниманието ни.

 

За 13 години от кариерата й на Мис Силикон до собственик на плод и зеленчук красавицата преминава през три сериозни и бурни връзки, но с днешна дата в живота й няма мъж.

 

„Проблемът смятам е в това, че аз съм изключително всеотдайна, готова на всичко за човека до мен и очаквам отсреща да ми се отвърне със същата всеотдайност, но за съжаление очакванията ми рано или късно се разбиват на пух и прах“, категорична е Райчевска, която допълва: „Нещо стана с живота, хората са изключително отчуждени, всеки сам за себе си, никой не му се поема отговорност за другия и свикнаха сами. Ако всеки дърпа чергата към себе си, ще завършим така сами, много е тъжно, но е факт.“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Ау каква хвалебствена статия!!! Леле!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До питър
преди месец
0
Porta potty и подобно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-4
Към Dubai за такива като нея. Тук бизнес не може да се прави - хората са бедни. Богатите - малко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди месец
0
какъв бизнес правят такива като нея в Дубай?
Екмекзис пехливан
преди месец
-2
Гадна проститутка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени