Мис Силикон Виктория Петрова скочи на Мис България Вселена 2017: Поредната „девственица“ жадна за слава!

26 Март 2018, 14:00


Виктория Петрова , избухна на страницата си във фейсбук, след като някоя си Николета Тодорова заяви в телевизионно интервю, че момичетата от конкурса "Мис Силикон" са проститутки.

Виктория е носителка на титлата за 2017г. Тя дори се закани, че ще обедини всички миски и ще съди въпросната миска, пише BGlife.club.

Ето какво написа Виктория в социалната мрежа. Предлагаме ви текста без редакторка намеса, а изводите оставяме на вас.

"Тази, никому неизвестна персона успя да ме зашемети с невероятните си познания за тарифите и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да обяснява пред Карбовски, коя миска колко пари взима за секс, как се явява на конкурс, за да си вдигне цената. А тя самата била добро момиче, не била от тях, ама била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, как женени мъже си плащат на миски, как лъжат жените си.

Тази мома може да напише роман, поне в 2 тома и да сподели личния си опит, ще бъде интересно. Дори и не разбрах каква титла имала, но се похвали, че представяла България на световен конкурс. Добре де, Минке, и като я представи кой те забеляза, какво спечели? Най-много ме ядоса, че определи всички участнички в „Мис Силикон“ като проститутки.

Нека сега, мацките, участвали в конкурса, да се обединим и осъдим поредната „девственица“ жадна за слава, която си позволява да лепи етикети и слага квалификации. Не знам на какви конкурси се е явявала въпросната умница, но е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, доста грозна, а вероятно от това са й комплексите й", пише Виктория.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 4 години
0
Известна к..ва може би ? А ЗлаКта :Д :Д
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
W
преди 4 години
0
Тази пък кому е известна, че набеждава другата, че била безизвестна? :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Злакта
преди 4 години
-8
явно е по-известна от теб, анонимна малоумница


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени