Мис София разпитва бандити! Красавицата се дипломира успешно

547
07 Юни 2021, 10:44


Разпити, експертизи, роля напоемни и вещи лица на терен. Това са само част от юридическите действия, които усвоява в тънкости Мис София 2019 Кристина Пламенова. Чаровната столичанка се дипломира като юрист преди броени дни и започна стаж в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

 

„Бях разпределена от Министерството на правосъдието в следствен отдел при Софийска градска прокуратура за 4-месечен стаж. Присъствах на експертиза и заключение на вещо лице, предстои да присъствам на разпит, както и да бъда поемно лице при разпознаване на извършител на престъпление“, сподели Кристина.

 

След приключване на стажа през август й предстои последен изпит в правосъдното министерство. Това е тестът за придобиване на юридическа правоспособност, който по последна информация е преместен през декември.

 

„Планът ми е да премина успешно и през това предизвикателство, а след това да реша дали да остана тук и да работя по специалността си или да замина за чужбина“, разкрива Кристина пред в. „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени