Мис София си падна по Калин Врачански

12 Февруари 2018, 12:00Новата носителка на титлата мис София се оказа запалена почитателка на Калин Врачански. Красавицата сама признава, че си пада сериозно по актьора и не пропуска негови изяви в киното или театъра, дочу HotArena.


Красивата Марина Георгиева бе избрана за най-лична столична хубавица на конкурс преди ден. По професия тя е канго джъмпс инструктор, а това е втора титла за нея.

Преди две години тя взе короната на „Мис Родопи”, а сега й предстоят участия в конкурса „Мис Вселена България”, „Мис Свят България”, както и други.

Марина е възпитаник на театралния колеж „Любен Гройс” и има амбиции да се развива в областта на модата и театъра. Музиката е друга нейна страст, като тя дори се изявява с песен пред журито на конкурса.


Завършила съм музикално училище, а на 15 години изкарах няколко дневен курс по музика в музикалния колеж „Бъркли” в Бостън.", разказва миската. Най-любимият й актьор е Калин Врачански, а от световните харесва уменията на Мерил Стрийп.

Миналата година миската взима участие и в реклама на кисело мляко, но в Китай. Въпреки популярността си, не си позволява да се самозабравя.


„Здраво съм стъпила на земята. Запалена съм по здравословното хранене и давам съвети по интернет.
Освен това съм фитнес инструктор и никога не бих си направила пластична операция, на която и да е част от тялото”, категорична е Марина.

Тя спечели в съревнование с още 15 други красавици. Председател на журито пък бе Венета Кръстева–единствената българка представяла страната ни на двата най-големи световни форума за красота.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени