Мишо Шамара срещу Ицо Хазарта: „Ъпсурт“ не са рапъри, а поп певици

https://hotarena.net/laifstail/misho-shamara-sreshtu-ico-hazarta-apsurt-ne-sa-rapari-a-pop-pevici HotArena.net
Мишо Шамара срещу Ицо Хазарта: „Ъпсурт“ не са рапъри, а поп певици

Емблематичният рап изпълнител Мишо Шамара се заяде с колегите си от група „Ъпсурт“. По негово мнение Ицо Хазарта и останалите не правят рап в истинския смисъл на думата. Мишо от години живее в САЩ и рядко се прибира у нас, но при последния си престой не пропусна да подчертае колко е разочарован от музиката в момента, пише България Днес.

„Те са шампиони по най-дървеното, неможещо рапиране на света. Някакви нахвърляни думи, звучащи уж много интелигентно. Най-смешното как, като излязат на сцената, и си гледат само обувките. Ако го няма балета, хората се чудят какво става. Разликата е, че аз винаги съм правил рап на български език, а те правят български рап. Дори сега, когато знам английски, виждам как едно време сме правили нещата както трябва. Сега са някакви скоропоговорки“, разсъждава Шамара в подкаст с негово участие.

„Ъпсурт не са никакви рапъри, а поп певици. Какви хип-хопъри може да са тия. Ходят по разни приеми да пеят на политици, снимат се с водещи и са любимци на медиите. Нищо общо няма с хип-хопа. Истинския рап съм правил само аз. Аз съм момче от улицата. Не знаех нито едно име на политик, даже кой ни е президентът не знаех“, припомня миналото Шамара.    

8 Коментара

Шан Тзунг

преди 1 година

Браво Шамар! С ръбара изкъртихте в терминал 1!

Коментирай

Така е

преди 1 година

Може някои текстове да бяха цинични на моменти , но той беше първия .

Коментирай

koi e po pros

преди 1 година

mi6o 6amarta ili ico hazara

Коментирай

ата33

преди 1 година

Забрави като се снимаше с Бойко Борисов комплект и с Ванко 1 .

Коментирай

Пена

преди 1 година

Ти кой беше?

Коментирай

#истинския рап

преди 1 година

Нашето момче като че ли не е особено запознато с българската рап сцена, или за него днес само Ъпсурт съществуват ?

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

И пред НДК как агитираше бабичките да гласуват за БСП.Затова и другарЕте за благодарност го изпратиха не в Русия а в САЩ където се видя колко му е капацитета , шофьор на камион.

Коментирай

Беден емигрант

преди 1 година

А бе Пишо, върти си педалите на копърката и не се занимавай с Хазарта. Продължавай с клипчета от сорта” 500 леа” да изкараш странично некой лев от рихшата….. Има една приказка-“ кучетата си лаят, кервана си върви” , и когато пишеш на другите, че са неграмотни, бъди сигурен, че знаеш как се пише “ мастийо”……

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.