Мисис Баба официално разведена (Снимки)

17 Април 2021, 11:58


Мисис Баба - Дони Василева-Чачова, официално се разведе! "Вече съм само Василева!", похвали се блондинката и пусна селфи от гражданското отделение на Софийския районен съд. На лицето на Дони грее голяма усмивка.

От сключването на брака си със Стойно Чачов до разлъката изминаха по-малко от четири години. Атрактивната Дони Василева се взе с бившия кмет на Стрелча (преди няколко месеца го изпревари Георги Павлов) на пищна церемония през есента на 2017 г. Всичко върви по мед и масло до момента, в който Дони, без да иска, открива интимни чат съобщения между съпруга й и други жени, дори такива, която тя познава добре. Блондинката пусна бомбата в първите дни на 2021 г., като веднага отсече, че ще се разведе със съпруга си. И удържа на думата си.

"На някои хора не им върви в любовта и това е! По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла четири години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н.Ф.

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги отбележа всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени като мен да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама! Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година и съм го споделяла с най-близките ми. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа.

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това, което почувствах, след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!", гласеше част от дългото разкритие на Дони Василева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпрос
Преди 1 година
0
До кога ще ни натрапвате тая изцъклена бабичка? Развява си мръсното бельо пред хората и очаква съчувствие и възхищение колко е силна... а всъщност прави реклама на долнопробната си козметика! И аз да съм и аз ще изневеря на тая изкукуригала бабка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
Преди 1 година
0
Сигурно заради това бившия и вече съпруг е ходил по други баби,че този ококорен поглед го е стресирал.Доста налудничав е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тая е много противно включително дъщеря и старата мома Руслана майката проститутка и дъщерята проститутка
Преди 1 година
0
Тя разработи дъщеря си от много малка се пуска на мъже но дебелите и глезени и празци на русланкаа и пречат да намери мъж щото е като борец в краката а мъжете не искат такава буркиня
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
Фризьора и е сърдит и и прави номера. Или тя е с много грешна представа какво да иска от него. Кокоренето не помага също. Толкова изкуствена и състарена изглежда, че нацапотените силиконки са в пъти по-добре. Дано поне компенсира с поведение и характер. Не я знаем. Освен че беше кума на сватбата на Софи Маринова ли, Преслава ли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До zara
Преди 1 година
0
За да е по-страшна...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zara
Преди 1 година
0
Защо се кокори така?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени