Мисис Баба започва годината със скандален развод

932
04 Януари 2021, 13:00


Годината започва зле за носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева. Блондинката, която беше и една от най-колоритните участнички в първите издания на „Фермата“, се разделя със скандал с кмета на Стрелча Стойно Чачов.

Оказва се, че зад демонстрираната голяма любов между двамата стоят множество изневери на Чачов, съобщава „България днес“. „По-унизително не съм се чувствала никога в живота си“ - споделя младата баба и признава, че 4 години е живяла в пълна заблуда. Тя е разбрала, че съпругът й е имал паралелни връзки през цялото време, през което са били заедно.

Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му Ц Н.ф.“, проплаква Дони и подчертава, въпросната връзка е само една от многото. „Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е“, анализира Мисис Баба. Тя дори показва тайна кореспонденция между мъжа й и една от любовниците му.

Самата Василева пък преди време имаше връзка с Вальо Топлото, но много преди да се сближи с кмета. 
Припомняме, че Дони Василева стана Чачова на стилна морска церемония в Слънчев бряг през юни 2017 г. За съжаление, приказката им не завършва красиво.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
0
Тази отдавна не я слуша главата.Понеже е осиновена си беше въобразила,че самия Тодор Живков и е баща или поне някой от бившата номенклатура.Все се бута където са парите.Как се става вицепрезидент на модната агенция на покойния Илия Павлов „Мегаталант”?После любовница на Вальо Топлото,след него завъртяла главата на бившия мъж на актрисата Елена Петрова –Аристотелис Фотилас. След него отново се хванала с грък, син на милионери от Атина.И кой знае колко още та да стигне до този шавлов Чачов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
преди 3 седмици
0
Чалгарската драма на една чалга баба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бабче, успокой се, мила...
преди 3 седмици
-1
Тоя може да й е син. Старата бракма да си намери някой по нейния калибър. И защо трябва да я прави публично достояние тази история?. Първо - никой не се интересува от драмите на баба и внуче, второ - не е морално някак си. До оня ден му яде парите, сега вече го плюе. Има съд за тази работа. Развеждаш се цивилизовано и продължаваш напред, щом не ти изнася. Така излагаш не само него, но и себе си. И това с телефоните е грозна постъпка. Тръгнала да го следи, уж, че дъщеря й не знам какво била направила. Донке, пиши чалга текстове и хич да не ти пука. Откажи се от младите мръвки и си намери некой дедо като теб. Няма да ти изневерява и ти ще си спокойна. Е - вярно, няма да те чука като младото конче, ама всичко е до време. Просто си пий редовно хапчетата и свикни с тази мисъл. С най-добри пожелания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мишо
преди 3 седмици
-2
Ами къде е хукнала тази носоватка да се жени все едно е баба му, или му свършиха парите?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени