Мисис България 2017 Мари Вачева пали печка на дърва в нови епизод на „Смени жената“

28 Март 2018, 15:39


Зрителите на bTV ще видят размяната между заможната, космополитна миска и работничка на поточна линия за отпадъци във Враца

 

Мисис България 2017 Мари Вачева е поредната звезда, която експериментира в семейното риалити, като сменя мястото си с непозна жена с коренно различен начин на живот. Миската Мари и австрийският й приятел Мартин са заможна двойка с космополитен дух и луксозни имоти във Виена и София. Двамата работят заедно в компанията на Мартин, а в свободното си време се наслаждават на живота – грижат се добре за себе си, хранят се навън, пазаруват и обикалят света.

 

 

Виенската приказка на Мари е пълна противоположност на суровата действителност за Мая във Враца. Мая и Мариус Атанасови са интегрирано ромско семейство. Тя работи на поточна линия в завод за отпадъци, за да издържа безработния си мъж и 16-годишната им дъщеря Изабела. Мариус си е вкъщи по цял ден и налага строги правила на жените в семейството си - Изабела трябва да се учи добре, да върши цялата домакинска работа и да спазва строг вечерен час.

 

Поредната драматична и емоционална размяна в „Смени жената“ отново повдига актуални социални теми за българското семейство – борбата за жизнен стандарт, образованието и възпитанието на децата, отношенията в двойката. Каква е разликата между прах за пране и протеинов препарат и последният пере ли добре? Как новите технологии могат да преодолеят езиковата бариера? Може ли една миска да запали печка на дърва и въглища? Отговорите – тази сряда, 28 март, от 21 ч по bTV в петия епизод на „Смени жената“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени