„Мисис България“ Мариета Захариева: Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19!

793
12 Февруари 2021, 13:20


„Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19.“ Това обяви бизнесдамата и носителка на титлата „Мисис България Европа 2020“ Мариета Захариева.

„Bactojoy Immune Complex е единственият в България пробиотик, който е клинично изследван в две болници – „Св. Ив. Рилски“ и ИСУЛ. Престижното швейцарско медицинско издание Nutrients отдели 11 страници на нашия продукт с описание на въздействието му върху имунната система. Един от водещите имунолози у нас – проф. Кюркчиев заяви с целия си авторитет на лекция пред 50 професори, че Bactojoy Immune Complex може да ни предпази от COVID-19!“, споделя Мариета Захариева. Пробиотикът се предлага в големите вериги аптеки като СОфармаси, Санита, Сейба, Гален и др. Огромен интерес продуктът предизвиква и в много страни извън България – САЩ, Южна Корея, Виетнам, голям пазарен дял има и в Румъния.

Тя изтъква още редица предимства и качества на продукта.

Bactojoy  ImmuneComplexe пробиотик + пребиотик е произведен в България на база на автентичния  Lactobacillus  bulgaricus. Осигурява  силен  имунитет като  спомага  за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни  инфекции. Намалява  възпалителните  процеси.  Подпомага  естественото производство на късо-верижни мастни киселини. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции  на  организма.  Допринася  за естествен  детокс на  организма. Повлиява благоприятно метаболизма на холестерола.

Bactojoy Immune Complex  може да се прилага с цел профилактика,  в борбата с вирусни инфекции, за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора, периоди на повишен стрес, при смяна на сезоните, като съпътстващо лечение, при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора, по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение, при синдром на раздразненото черво.

Още информация за Bactojoy Immune Complex можете на да намерите ТУК!

Преди две години Мариета Захариева основава фирмата „Булгар Биотик“ ЕООД, производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-1
Каканашарена, къде е банерът, че става въпрос за реклама??? Относно рекламирания продукт. Цял свят инвестита милиарди в разработка на ваксини и лекарства срещу ковид, а бизнес-дамата на годината вече държи мощно лекарство в ръцете си и само читателите на каканашарена знаят за това. Страхотно! Браво, велико, фамозно!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
На рекламата
преди 2 месеца
-1
мисис на колко години е? Няма фотошоп или е уморена ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени