Мисис България наду устни за пети път

18 Април 2023, 14:05


Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България”, се е подложила на пета поредна процедура за увеличаване на устните. Тя споделя, че е имала четири неуспешни интервенции. Финалната й поправка е дело на д-р Алит Керимов, завършил в Лондон.

“Имах проблем - миграция на поставения филър, липса на добри линии при изграждането на контур, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът успя да се справи с всичките несъвършенства, използвайки един от най-прочутите и желани методи. Техниката е известна по цял свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо”, разкрива брюнетката. Валери не издава каква и общата сума за предишните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лева.

“Не съм от жените, които прикриват години и операции. Не мога да кажа - не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкова голяма гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската. Интересна подробност е, че от месеци насам тя живее в България. Причина за това са телевизионните й изяви като водеща на предаване за киберсигурност.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Велизара Панайотова
преди месец
-3
Браво Страхотен лекар и професионалист
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Д-р Бургуджиев
преди месец
-4
Др Керимов е един мн добър специалист всичко казано до тук е някаква измислица… има статии за това как е спасявал хора със разцепена глава в Панагюрище итн … и при него няма филъри за 650 лв … и мога да гарантирам че това е единстения лекар който не разделя филъри
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nikol Azmanova
преди месец
-5
Керимов?!? Този, който беше изгонен от 4 болници?? И същият, от който филъра ми изчезна за 1 месец, а дадох 650 уж за качество!! Моля ви, не се доверявяйте, работи с мръсни инжекции, ходих при него с още една приятелка, тя остана без филър след 14тия ден, и си сдоби с хепатит Б, защото раздели филъра на двете, а аз съм носител, след едно кръвопреливане преди 15 години... И тя знаеше, но това е лекарска грешка! Моля ви, не се лъжете да ходите при този псевдо специалист, материално говедо???????????? А едно време при операция в една елитна панагюрската болница, той асистира ше, уж бил реаниматор, какъв реаниматор е, не знам, но съседката едва не му умря в ръцете, полусънено състояние, чула, че са казали, че е интубирана от него в хранопровода! Дали е истина не знам, но факт беше, че лежа в реанимацията за съвсем елементарна процедура! Кой идиот му даде правото на този да работи... За нищо не става, стойте далеч от него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Урод
преди месец
0
Мниго е гадна тая ковра
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени