Мисис България Роксана Кирилова подкрепи благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас (Снимки)

25 Март 2019, 14:09


Носителката на титлата "Мисис България Земя 2018" Роксана Кирилова се включи в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас, която се проведе преди дни в столичен хотел.

Тя бе поканена да участва в пролетната благотворителна вечер - “ Да помогнем на децата да сбъднат своите мечти”, като член на дамския клуб „Бизнес на високи токчета“ и участва в благотворителния търг на картини, икони и томбола. Роксана Кирилова бе в компанията на представители на бизнеса, симпатизанти и гости на ордена. Набраните средства ще бъдат дарени за подкрепа на талантливи деца в неравностойно положение и по-конкретно за Детската школа по иконопис „Захари Зограф” към Енорийския център при храм „Покров Богородичен“ в столицата“.

Чувството да знаеш, че даряваш бъдеще , сбъднати мечти и детски усмивки е неописуемо. Поласкана съм от поканата да подкрепя първото официално събитие на Велик Приорат България на Суверенен Орден на Св. Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта след неговото учредяване в края на миналата година. Орденът има Велики Приорати и Командерии в повече от 50 страни в света и се ползва с авторитета и официалното признание на международната общност в лицето на Организацията на обединените нации“, споделя Роксана Кирилова.

Миската подкрепя и подпомага различни благотворителни кампании. Преди Коледа тя бе част от "Операция плюшено мече", която се провежда всяка година. Роксана и 7- годишният й син закупиха, опаковаха и изпратиха подаръци в дома за социално слаби деца в родния й град Силистра. „Синът ми,  който е на 7 години ми помага винаги в това начинание, защото искам да го науча да цени това, което има, и да му покажа, че човек винаги трябва да помага, когато има възможност. Отговорността и благодарността те правят истински човек“, казва Роксана Кирилова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени