Мисис България с COVID за трети път: Видях как до мен умират млади хора!

11 Август 2022, 11:56


Мисис България пребори COVID за трети път, узна HotArena.

Най-красивата омъжена нашенка за 2019 година Марина Цветанова, която в последните месеци грееше на екрана като пристав в телевизионното предаване „Съдебен спор“, се сблъсква сериозно с болестта за трети път и се налага да бъде приета в столична болница. Въпреки тежката ситуация Марина не се предава защото и преди е имала срещу коронавируса.

За първи път се заразява през ноември 2020 година, когато отново е в тежко състояние, но няма места в болницата и е принудена да си остане вкъщи. Налага се дори да извика линейка по спешност, но медицински екип така и не пристигнал.

В началото на тази година, през януари, моделката отново получава положителен резултат от тест за COVID. Притеснена е, че кошмарът ще се повтори, но тогава боледуването й минава значително по-леко.

При третото заразяване Цветанова престоява в болница една седмица, като е изписана преди няколко дни.

"Страх от болници нямам! Най-силно ме травмира когато с очите си видях колко много млади хора са болни и накрая, че някои си отиваха, докато лежаха непосредствено до мен на съседните легла. Ние просто не си даваме сметка колко страшно е положението“, разкрива Марина Цветанова пред „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди месец
0
Линейка е викнала и не са дошли?! България бате няма такова безхаберие и немарливост!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени