Миска скочи на футболист в „Сървайвър“

24 Февруари 2022, 15:49


Гладът и напрежението в „Сървайвър“ вече си казват думата, броени дни след старта на приключенското шоу. Една от красавиците в риалитито - миската и футболна съдийка Джулиана, скочи срещу футболиста Ивайло. „В тебе няма нищо мъжко! Ти си мухльо, мишка!“, кресна тя в лицето на спортиста и яростно ритна пясък в очите му.

 

Вбесен, вратарят не й остана длъжен. „А ти си трагична и смешна, под нивото ми си. Изчезвай! Марш!“, развика се в отговор той и настъпи срещу нея. Преди двамата да се сблъскат физически, съотборниците им от племето „Ифугао“ ги разтърваха. 

 

Скандалът припламна, след като темпераментната Джулиана обвини Ивайло в интригантство. Според нея, той постоянно шушука с останалите участници и плете коалиции. Масло в огъня наля и поредната загуба на „Ифугао“ от конкурентното племе „Бонток“, заради която победените отново останаха без храна и се изнервиха максимално.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гуца от Сунгурларе
преди 2 месеца
0
За каква миска говорите? Тази селска каруцарка мяза повече на травестит, отколкото на миска. Псуването, като аграр от най- затътнтеното село.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени