Миската Маги Вълчанова със скандални разкрития за бившия си мъж: Бракът ми с Румен е затворена страница, дава издържа на децата, колкото да не е без хич!

4768
28 Февруари 2020, 10:45


Магдалина Вълчанова е носителка на титлата Мис Вселена България. Има двама синове. Моделката отскоро започна свой проект, свързана с фитнес и здравословно хранене. В откровен разговор с „България Днес”  за първи път пред медии манекенката споделя за раздялата си с бившия си съпруг Румен Георгиев и тежките предателства в живота й.

Тя споделя, че не поддържа стандарта на живот, който е имала с бившия си съпруг, но продължава да пътува и да се грижи за децата си.

"Работил съм преди брака, по време на брака и продължавам и след развода да го правя. Кой знае каква промяна няма в това отношение. Доста по-освободена от предразсъдъци съм сега и се занимавам с всичко, което винаги съм искала. Например записах се да танцувам латино танци. В момента съм студентка по дигитален маркетинг. Отделно карах и курс за получаване на лиценз и правоспособност да съм треньор по фитнес към НСА.

Магдалина допълва, че щастлив от живота който води в момента и е спокойна .Последните години пътува много, обикновено с децата си. Миналата година ги завела на криуз в Италия.

”Децата получават издръжка от баща си малко над официалната, обявена за достатъчно от държавата. Не съм сигурна как да я определя. Децата са твърде малки да кажат дали им е достатъчна, а и никой не ги пита. Румен вижда децата си толкова често колкото иска”, казва миската.

„Имал съм много тежки моменти но не искам да изпадам в подробности. Бракът ми е просто една от всички обърнати и затворени страници в моя живот. Не ги мисля гледам напред. Решението за раздялата беше мое и не съжалявам. Тази връзка беше изчерпана. Децата свикнаха, че не живеем заедно с баща им и със спокойни”.

На въпрос дали има нов мъж в живота й Маги казва:

„На този етап от живота ми съм си толкова самодостатъчна, че не губя време нищо да търся. Мисля да изживея остатъка от живота си добре. Ако нещо ме търси мен, ще ме намери”.

За предателствата в живота си:

„Имаше много предателство в живота ми. Болезнени преживявания, които ме направиха по-силна. Предателите просто ги изхвърлям от живота си и ги забравям. Не ги мисля, защото съм твърде заета да правя готини неща за себе си и собствения си живот”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
Преди 1 година
-5
Престанете да ни занимавате с некакви си Мис'ки.Това е купена титла за една година само,нищо повече и ТОЧКА.Тези семпли женици искат цял живот да лежат върху тази "титла" и си въобразяват,че някой им е длъжен с нещо.Да работят за каквото са учили,че напоследък такива 'убавици над път и под път са с купени дипломи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Счетоводител
Преди 1 година
-6
Разплаках се... А кой плаща за курсове по танци, ново висше, екскурзии и прочие? Или тая кифла работи като изпълнителен директор от 10 до 13 часа, за което и дават петтцифрена заплата, а после се отдава на самоусъвършенстване? Официално може и да дава 300 лева, но не вярвам да си е зарязал децата. Аз на негово място след тия приказки я оставям на 300 лева цифром и словом, плащам директно заниманията на децата, купувам им дрехите, книгите и храната, а тази я зарязвам да се оправя както може с измислените си проекти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
-5
Никой не се интересува от живота и.Не зная защо се напъва да дава интервю.Нито е първата,нито последната разведна жена която се грижи за децата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени