Миски се съдят за 50 лева, Маги Вълчанова спечели дело, че са й пуснали снимка във Фейсбук

4165
05 Декември 2016, 11:23


Родни миски започнаха да съдят конкурентите си за 50 лева в битка да доказват чии конкурси са най-красиви, видя HotArena.

Маги Вълчанова спечели дело на първа инстанция, затова, че нейна снимка от конкурса Мис България 2000, който тя печели се появи със фейсбука и сайта на конкурентите й. Навремето конкурентите са я направили първа, доскоро те притежаваха лиценза у нас за световния конкурс „Мис Вселена“, но вече именно Магдалина Вълчанова е лицензиант на шоуто.

Тя осъди Страхил Гановски, който навремето я направи Мис България, за 50 лева. Нейната адвокатка обаче е поискала 5000 лв. хонорар от Гановски. Той пък от своя страна предприе контра процес за това, че Маги го обижда по сайтовете, като го нарича „пиявица“. Модни експерти предполагат, че желанията на Маги са опити не само да се легитимира като миска, а вече и като шефка на модни конкурси.

В същото време Гановски притежава правата за „Мис Свят“, който единодушно е смятан за най-престижния на планетата. Цялата история е затова, че навремето Иван Славков и Гановски решават да направят през 2000 година Маги Вълчанова Мис България. Тогава двамата са представители на конкурса „Мис Вселена“ (Гановски се отказа от него през 2013г. , когато Доналд Тръмп реши да го продаде, и след това Маги е българският му лицензиант).

Маги е била избрана за първа, макар че не е била дори в десетката. Според Страхил Гановски останалите участнички не са имали никакво излъчване , а Маги е била фотогенична. От своя страна Маги твърди, че сега Страхил си прави реклама с нея. „Ако не съм аз, Страхил няма какво да говори из медиите“.

След като стана Мис България Вселена Маги Вълчанова имаше 11-годишна връзка с американец, а преди 5 години се омъжи за бившия зет на Нора Ананиева – Румен Георгиев. В живота й има огромна трагедия. През 2004г. брат й убива в Пловдив майка й и баба й. Сега организира скандалния конкурс „Мис Национален отбор“, пише "Телеграф".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени