Миски учат висше след висше, сменят светския живот с работа на полето

1406
26 Септември 2020, 16:16


Правото, което допреди няколко години  беше предпочитаното висше от родни  красавици със или без силикон, е заменено с изучаване начините за садене на домати,  и всякакъв зарзават, или това как се отглеждат различни видове рогат добитък.

Най-пресният пример е от преди няколко дни, когато мис България 2017 Вероника Стефанова се похвали че става агроном и   ще изучава аграрните науки от първи октомври. 28-годишната красавица ще учи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите във филиала във Велико Търново. Това е второ висше образование за нея, тъй като преди това е завършила политология в Нов български университет. Предполага се, че съпругът й, който е член на борда на директорите в Стоково тържище „Слатина-Къра“ е повлиял на Вероника за избора на професионална ориентация.

Мис България 2014 Симона Евгениева, позната преди това като Мис туризъм, още преди това и като Мис Северозапад и Мис Монтана, пък е завършила вече също Висше училище по агробизнес и развитие на регионите във Велико Търново и има магистърска степен. След това тя записа второ висше – геодезия. Мишката има натрупан опит в отглеждането на животни, като се е грижила за стада овце и телета в Монтанското село Габровница. Тя неведнъж е заявявала, че е много по-добре сред животните, отколкото сред клюките и сплетните в светските среди. Тя кандидатства и по европроекти за финансиране на ферма.

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова пък реши директно да се отдаде на земеделието и сега няма да го изучава по друг начин освен на практика. Тя има амбиции да отглежда пшеница и други зърнени култури. Пред медиите дори даде пример, че на някои конкурси за красота (конкретно Мис Уганда) миските ги препитват как се пасат овцете, а не дали искат да се борят за световния мир.

Пак във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, но в централата в Пловдив, преподава Мис Плеймейт Джулиана Гани. Там тя започна да преподава на студентите мода и стил, а най-вече как се постига успех и прави добро име пред  хората в аграрния Пловдив.

Мис силикон Габриела Попова също следва висше след висше - първо икономика в Нов български университет, а после международен бизнес във Висшето училище по застраховане и финанси. Явно много от миските са осъзнали, че красотата и сексапилът са до време, но знанията са вечни и затова постоянно трябва да се грижат за обновяването им, писа Телеграф.

Мис България 2019 година Радинела Чушева още като се окичи с короната, имаше завършена бакалавърска степен по журналистика в УНСС и се готвеше за магистратура.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Мис
преди месец
0
Аз съм компаньонка.Имала съм имам и ще имам платежоспособни мъже,които се грижат за мен. Не е нужно да се„ развявам” по измислени комични БГ конкурси за евтина плът,за да имам това,което искам. Нямам диплома от Аграрния ВУЗ. Не ми се налага/да не са ми уроки/ да доя овце. Бай,бай....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мис
преди месец
-2
Станете и вие проститутки и няма да ви се налага да злобеете по форумите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Във висше училище по агробизнес е ПАРОДИЯ да се преподава "мода и стил"и то от проститутка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
0
Много зор,много безсънни нощи са имали силиконовите миски докато се научат да съчетават компаньонството с консумация и висшите науки. Само българска мома юнашка може да изиграе това съчетание. Пари си заработват и колко му е не една ,а няколко дипломи да си купят??? Друго нещо си е да си държанка на шкембест паралия и да размяташ диплома ои БГ ВУЗ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сменете името на статията на:
преди месец
0
"Проститутки учат ...." Нали един от основните принципи на журналистиката е да се отразява реално и ясно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени