„Мистър Менхънт“ спасява бежанци от Украйна

08 Март 2022, 13:05


Моделът Али Алиев е организирал превоз на украински бежанци от Украйна до нашата страна, писа "България Днес".

От началото на войната бургазлията, носител на титлата "Мистър Менхънт", пътува непрекъснато до Украйна, за да транспортира майки с децата им до родния си град и до пунктовете за помощ за бежанци у нас.

Преди няколко дни седмият по красота мъж в света е спасил от обстрела на руските военни части две майки с техните бебета. Те са бесарабски българи, а Алиев ги е приютил в собствения си дом.

В социалните мрежи приятели на красавеца от светските среди на България го поздравиха за неговата подкрепа за хората на Украйна.
"Адмирации за моето скъпо братче Али Алиев! Днес той запали колата рано сутрин и отиде до Украйна! Замина, за да помогне!", написа в профила си във фейсбук "пиарът на БГ звездите" Атанас Лазаров.

 

Моделът бе един от най-атрактивните участници в

Моделът бе един от най-атрактивните участници в "Сървайвър"


Преди две години, уточнява Лазаров, моделът бил "заклещен в Киев заради пандемията" и последвалата карантина. По време на престоя си в Украйна Алиев се сприятелил с много украинци и сега, когато видял техните страдания от войната, веднага решил със собствени средства и транспорт да помага за тяхната евакуация до България.
"Здравейте, хора! Моята самоинициатива даде резултат! Приютявам тези две украински бесарабски семейства", обяви в социалните мрежи Али Алиев.
Той се обърна за подкрепа към всички, които могат да осигурят кошарка, памперси и количка за трите деца, едното от които е само на 4 месеца.
Най-красивият мъж на Бургас се стреми двете украински семейства да не бъдат лишени от нищо необходимо за един нормален живот. Същевременно продължава да пътува през ден до Украйна въпреки смъртната опасност, на която се излага.


Али Алиев дава пример как човешката солидарност в дни на изпитания е по-силна от страха за собствения живот. Той демонстрира на практика как един успешен човек е в състояние светкавично да превключи на "военнавременна вълна" и своя бизнес, и целия си бит.

Паралелно с доброволчеството Мистър Менхънт Интернешънъл развива бизнес със соларно студио и автомивка в родния Бургас. Продължава и да тренира упорито, за да не губи форма, защото дисциплината според него е най-важното нещо за един истински мъж.  Преди няколко години Алиев бе един от най-атрактивните участници в "Сървайвър". Той просълзи зрителите с предложението за брак, което направи на приятелката си Ива от телевизионния екран. Тогава моделът призна, че "парите, приключението и славата са го мотивирали да участва в шоуто". Днес Алиев прилага уроците от "Сървайвър" в реалния живот. А те по думите му са два - "мъдрост и вяра в собствените сили".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени