Мистър Пловдив стана "Супер модел вселена 2020"

414
04 Януари 2021, 13:00


Българин грабна титлата „Мистър Вселена" тази година! Иван Булкин, който е републикански шампион по лека атлетика, с лекота отстрани конкуренцията от няколко страни по целия свят и спечели, съобщава „България днес“.

"Призът „Super Model Universe 2020" тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, приятели и познати, koumo ме подкрепихте и стискахте палци за мен през цялото време. За мен значи много! Нямаше да успея без вас! Бъдете здрави, щастливи, смирени и обичани!“, бяха първите думи на 26-годишния Иван, който е носител и на титлата „Мистър Пловдив 2019“.

Българският представител в световния конкурс за мъжка красота е студент в Пловдивския университет със специалност „Спорт и възстановяване“. Той тренира професионално лека атлетика от 12 години и е многократен държавен шампион в спринтовите дисциплини. През 2016 г. е избран за най-красив атлет на България в конкурса „Мистър БГ атлетика“, а в края на 2019 г. спечели и отличието „Мистър Пловдив“. Последната си победа засега ‒ в „Super Model Universe 2020“ ‒ той отвоюва онлайн.

В журито на надпреварата имаше човек, който е част от българските организатори на конкурса „Мистър Вселена“. Харесали са ме и после се свързаха с мен. Още тогава заявих, че имам желание да участвам в световния конкурс“ ‒ споделя атлетичният мъж и допълва, че е бил готов да замине за Малайзия, където е трябвало да се състои надпреварата, но ситуацията наложила тя да се проведе онлайн.

Половината от общата оценка се формира от онлайн гласуване по целия свят, а останалата част ‒ от оценките на жури от различни държави. Преди това журито е провело видеоразговори с всеки претендент. За българина това е била една от лесните задачи, тъй като той работи в отдел „Износ“ на известна пловдивска фирма и ангажиментите му са свързани с чуждестранни клиенти и съответно с перфектно владеене на езика.

Голямата награда е двуседмичен престой в Малайзия, през което време Иван ще присъства на множество конкурси и мероприятия като победител.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени