Мистерията е разгадана: Ето го гаджето на Баян! (Снимки)

07 Февруари 2023, 10:07


Даниел Върбанов от "Войната на буквите" е заедно с Александра Лашкова, която играе Макрена в сериала

Разкрита е тайната на гаджето на главния герой от филма "Войната на буквите" - Даниел Върбанов, който играе Баян в лентата. Секссимволът има приятелка и тя е Александра Лашкова!

"Досега никой не е познал коя е моята приятелка. А аз не се крия, това не е мистерия. След първия, който го направи, ще си призная", казва актьорът.

И ето. Младата надежда на родното кино има любовна афера с колежка. Макар още след първия епизод на сериала Даниел да се превърна в сензация и да разтуптя хиляди женски сърца, всъщност своето той е отдал на младата красавица Александра Лашкова. Нея зрителите също познават от "Войната на буквите", където тя играе Макрена.

 

На премиерата на

На премиерата на "Войната на буквите"

 

Двамата с Даниел са двойка от 2021 г. насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в един и същ клас - този на проф. Атанас Атанасов. Връзката си афишират единствено пред колегите си в университета и пред приятелския си кръг. В социалните мрежи избягват да се показват заедно, въпреки че Даниел е постнал през лятото обща тяхна снимка.

Любовните им отношения не са попречили на професионализма им по време на снимките на сериала и двамата не са разигравали сцени на ревност, а били изключително отдадени на работния процес. На официалната премиера на хитовата продукция на БНТ Даниел и Алекс също се появиха заедно, но не демонстрираха близостта си пред камерите.

 

Александра Лашкова

Александра Лашкова

 

Върбанов напоследък се радва на завишен интерес на фенки към него. Твърди, че се чувства поласкан и приятно изненадан. Смята, че позитивната реакция е част от професията и може да бъде приета само като комплимент.

 

Даниел Върбанов

Даниел Върбанов

 

Според думите му семейството и приятелката му се радват на успеха му, но в същото време те са и хората, които го свалят на земята, ако има нужда. На тях той разчита и за градивната критика.

Иначе Александра Валериева Лашкова, приятелката на Даниел, е на 23 г. и вече е предпочитана актриса от режисьорите. Можете да я гледате в театъра в НАТФИЗ в няколко постановки. Във "Войната на буквите" е първата й роля в тв сериал. Там влиза в ролята на Макарена и Перун.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди месец
-2
Голямо разминаване между фактология, езикови особености и исторически приета истина. Диалозите понякога са толкова осъвременени че имам чувството че слушам тиин разговор в кафето. Колкото до изпълняващи ролята на Баян..... самия той казва че в,, чужбина,, не го приели заради високо самочувствие. Е, тук го приели, явно знаят татко кой е... Нека се докаже момчето. Преждевременно създадената слава не е в негова услуга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
-2
"Хитовата'' продукция е пълен боклук. По-ниско ниво и от читалищен самодеен театър. Става само зрелостници да черпят ''бисери'' от нея за матурите което си е трагедия за образованието.Дано този млад талантлив актьор го видим в качествен филмов продукт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени