Митака се раздели с фолкпевицата

https://hotarena.net/laifstail/mitaka-se-razdeli-s-folkpevicata-2 HotArena.net
Митака се раздели с фолкпевицата

Не търсете под вола теле, няма трети човек, категоричен е актьорът

Актьорът Кристиан Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в сериала „СКофия ден и нощ“, се раздели с жена си – фолкпевицата Джулия, пише Телеграф.

Това стана ясно от самия него, като разлъката не е отсега, а от доста време, но към момента ктава ясно поради факта, че и двамата започват да излизат с други хора.

За края на отношенията им обаче вина няма трети човек. „Няма нито друга жена, нито друг мъж намесен. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път“, каза Кристиан.  

„Не търсете по вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя – с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек“.  

Не е ясно дали двамата вече са в процес на развод, тъй като през 2019-та година те сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите. Впечатление прави, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи.

 

6 Коментара

Азия

преди 11 месеца

Джулия е глупава жена. Тамън тръгна в кариерата си, тамън и потръгна, песен , след песен, изгряваше, затвърждаваше позиции, просперираше … хвана се с този, и заби в дъното. Доста енергия и време поразпиля по емоциите си с него, доста сили и време разпиля в погрешна посока, да се мъчи този да го пробута и да направи нещо от него… накрая от него нищо стана, пълен провал с песните им и опитите им да го популяризират, с връзката им нищо не стана, пак пълен провал, крах и раздор , големи сватби, големи статии, снимки влюбени , интервюта… за нищо. И накрая и от нея нищо не става вече, изпусна момента, беше набрала скорост и инерция , изпусна ги… вече никой не си спомня даже певица Джулия. Жалко.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Чалгарка +някакъв ''актьор'' в жалко сериалче=очакван резултат.

Коментирай

мазния

преди 11 месеца

тоя е педераст чукал съм го лично даже ме зарази с една болест тази жена не е ли разбрала че е гей

Коментирай

Бубето

преди 11 месеца

педерунгел

Коментирай

коко

преди 11 месеца

И колко му плати? Говори се, че е платен.

Коментирай

До мазния

преди 11 месеца

С каква болест те зарази? Ти кондоми не ползваш ли бе?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.