Митьо Пищова: Сърцето ми е болно, намалявам жените! (Прибира две-три украински семейства в дома си)

28 Март 2022, 13:00


В края на миналата седмица Митьо Пищова е излязъл от болницата. На ексцентричния търновец му се е наложило да бъде хоспитализиран заради сериозни проблеми със сърцето.

 

„Сърцето ми е извън ритъм. Може би това е последица и от COVID. Сега съм малко по-добре, но ме очаква допълнително лечение при сериозен кардиолог в София“, коментира пред вестника Пищова.

 

Фен номер едно на манекенките у нас го закъса със здравето още миналата година, преди да се поболее от короната. Според родни медици той е трябвало отдавна да обърне внимание на състоянието на сърдечно-съдовата си система. А то не било никак добро заради дългогодишната прекомерна употреба на храни, богати на холесторол, и на различни видове питиета. Като към това прибавим и бурния нощен живот, клиничната картинка става ясна не само за лекарите.

 

През последните години Пищова полагаше сериозни усилия да се раздели поне с част от излишните килограми. Сега бохемът се е вталил драстично, но кръвното му налягане още не можело да бъде нормализирано, както и сърдечният ритъм. Затова самият той смята, че вероятно ще му бъдат поставени стентове. Ценителят на женския сексапил призна, че, волю-неволю, ще трябва да намали темпа. На първо място това се отнасяло за секса.

 

„Започвам да го давам по-спокойно“, обеща Пищова. Той вече е свил значително бройките на интимните си завоевания, но явно това не е било достатъчно, за да поправи здравето си. Ексцентрикът обаче изобщо не допуска възможността за пълен отказ от секса и отхвърля с възмущение всички подпитвания на тази тема. В крайна сметка той е прав, защото именно сексът беше запазената марка на Митьо Пищова, която навремето гo издигна на гребена на светската вълна.

 

Като цяло обаче той се е укротил и е взел решение да се посвети на по-благородни каузи. Една от тях е да помага на бежанци от Украйна. Пищова е търновлия, а Велико Търново е един от българските градове, които изрази на дело подкрепата си за тези хора с различни хуманитарни инициативи, научи „България Днес“.

 

„Когато се почувствам малко по-добре, веднага ще прибера в дома си две-три украински семейства. А сега ще даря пари дрехи и храна на бежанците от Украйна“, сподели за вестника бохемът.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
**
Преди 1 година
0
още един олигофрен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Митьо пищова
Преди 1 година
-7
ологифрен си ти дет нямаш и една бройка пък аз съм тарикат че имам над 3000 жени на тефтера!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени