Мизерия зад кулисите: Бони се оглежда в прозорец, Азис репетира в склад, крадат сутиена на Катя от „Ритон“ и още…

4715
05 Януари 2019, 15:00


Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните условия  и липса на обслужващ екип по време на сценичните им изяви.

Младата певица Христиана Дънкова се ожали от мизерия в Банско, където имала участие на Нова година. Певицата била наета от импресарио, а когато пристигнала в хотела се оказало, че персоналът не знае за резервация на нейно име. След това й дали стая с мръсни чаршафи и фасове по барплота.

Едно от основните изисквания на Азис към собствениците на заведения е да му осигурят собствена гримьорна. Носят се слухове, че докато пеел не искал в заведението да се консумира храна, предпочитал сцената да е голяма и по възможност да не се пуши в затворените пространства. В миналото на Азис му се е налагало да се готви за участие в стаи приличащи на складове, препълнени със стари документи, каси шишета и инвентар.

Колежката му Бони пък се е преобличала в офис. От екипа на певицата издават, че са я карали да се оглежда в прозореца, тъй като няма огледало. Всъщност много изпълнители не правят проблем от това, вероятно от страх да не се скарат с компанията, с която работят или собствениците на заведенията.

Сашка Васева пък споделя, че винаги се гримирала сама, а косата също била нейна грижа. Личните си вещи държала в колата и е делила една гримьорна с много хора.

Ежедневните дрехи на Катя от Ритон бяха откраднати от гримьорната на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив преди години. Тогава певицата се прибрала у дома си със сценичен тоалет, след като някой й задигнал дънковия шалвар и розов топ.

Фики и Константин не разчитат на никого и се приготвят сами в домовете си или хотелите, когато изявите им са извън София, пише „Телеграф“.  

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени