Младок награби Николета Лозанова

https://hotarena.net/lubopitno/mladok-nagrabi-nikoleta-lozanova HotArena.net
Младок награби Николета Лозанова

Младок награби една от най-известните моделки, разхождали се по родния подиум – Николета Лозанова, пише Галерия. В социалните мрежи апетитната брюнетка сподели пиперливи кадри, на които позира в обятията на мъж, облечена само по къси панталонки. Това, което провокира интерес е, че мачото е прикрил с ръце пищния й бюст.

„Да изразиш любовта без думи“, пише плеймейтката под публикацията, обвързана с реклама.    

6 Коментара

Ок

преди 1 година

Виждам реклама на мъжки боксерки. Другото не си струва да се отбележи.

Коментирай

Румката

преди 1 година

Аййй Руменчо къде се уреди е братттт???

Коментирай

azzz

преди 1 година

Ония ленивец пак е заспал на някой терен изтървали самолета за малдивите и понеже николета няма къде да се разчекне а и не пропуска се навряла в някаква тоалетна с някъв да се прави на рекламно лице на Balmain понеже много и се иска ама не става защото за нея подиумите са само мечта останаха и тоалетните а тях всеки ги ползва.И накрая кофите за боклук и тя пак разчекната това е нейното призвание!

Коментирай

345

преди 1 година

И аз виждам че са в тоалетната ама избърсала ли си е гъза преди да го прегърне явно тоалетните за николета са подиуми а те са много и тя може да се снима във всяка.Явно нейната марка трябва да бъди Ни Колзет.

Коментирай

Весо

преди 1 година

Тази пък с тези мъжки гащи и малоумна физиономия която прави, за кой ли път едно и също. Не разбира ли, че времето и е изтекло. Какви модели красиви има по света, тя с наивния си поглед от село за колко велика се има горката, чак е смешна.

Коментирай

Лупи

преди 1 година

На тая даже вече не искам да й се изхрача в грозната мутра. Остаря, още по-сбръчкана стана, с хлътнали очи, кравешки поглед, изпразнен от съдържание!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.