Много мръсно: Лина вкара младо лъвче в музикалния си лейбъл

https://hotarena.net/lubopitno/mnogo-mrasno-lina-vkara-mlado-lavche-v-muzikalniia-si-leibal HotArena.net
Много мръсно: Лина вкара младо лъвче в музикалния си лейбъл

Носителката на Титлата „Мисис България“ Неделина Цанева, известна в сред поп-фолк средите с артистичния псевдоним Лина, е създала собствен музикален лейбъл.

Красавицата е амбицирана  да открива и популяризира млади таланти. Първият певец в LM Production (Lina Music Production) е Радослав Узунов.

„Той е на двадесет години и е роден в град Бургас. Освен певческите умения, които има, Радослав е играл в театрални постановки. Също така е тренирал хип-хоп и народни танци. Има опит и като професионален модел. Това много му помага за изявите му на сцената, както и в снимките на клиповете“, разкрива Лина.

Радослав е завършил Националното училище за музикални и сценични изкуства „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас със специалността „Актьорско майсторство“ и СУ „Добри Чинтулов“ с народно пеене и пиано.

След първото дуетно парче „Много мръсно“, което записаха с Лина, предстои премиерата на нова съвместна колаборация, която ще се излъчи в близките дни в канала на Planetaofficial, Planetatv, Planeta4k.

Всичко около парчето се пази в тайна.

„Мога да кажа само, че проектът е много голям. Работихме над него 4 месеца. Песента 100% ще се превърне в тотален хит“, издава чаровната Лина.

Припомняме, че Неделина  е един от най-успешните ни модели. Освен изявите на котешката пътека, Цанева е нocитeлкa нa титлaтa „Миc Coфия 2015”, „Миc Cтaрa Зaгoрa 2014”,  „Най-добър еротичен модел на България“ за 2017г, „Мисис България 2019“ и др. Учacтвaлa e в мнoжecтвo кoнкурcи кaтo „Миc Плeймeйт”, и „Миc Cиликoн”, където  стана първата носителка на титлата „Мис Силикон естетик“ в десет годишната история на скандалния конкурс. В последните  години Лина набляга на пеенето, занимава се и с благотворителност.

7 Коментара

До Лина

преди 1 година

Защо мъжа ти те заряза и се разведе с тебе заради по млада мацка? Вървиш ит ръка на ръка от хуй на хуй нищо не става от тебе . Дани Таляно е прав, че си тъп боклук

Коментирай

До коментиращ

преди 1 година

А той щото пък е титан на мисълта... Явно е малоъмеб, щом се е хванал с тая смачкана жаба. А и до колкото знам, той има да ѝ дава пари

Коментирай

Ххх

преди 1 година

Тая не прилича на човешко същество ! Отделно няма да коментирам,че е мега тъпа!!!

Коментирай

Поредния

преди 1 година

Май няма огледало

Коментирай

X

преди 1 година

Женят се за проститут… после що ги зарязват

Коментирай

Лина

преди 1 година

със сигурност съм по умна от тебе имам вишо!

Коментирай

Кево

преди 1 година

Кажи Лина , как тик така брояча на час

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.