Модел или хирург? Д-р Джак позира за провокативното списание HALF MAGAZINE

256
25 Ноември 2021, 11:55


Едно от най-предизвикателните списания HALF MAGAZINE, сложи на корицата си кипърския майстор на скалпела. Доктор Джак Антониу бе провокиран от това да покаже, че красотата може да бъде лесно постижима.

Всеки от нас е запознат с много клиники за естетична хирургия, но клиника Bellissiomo има още един плюс и той е красивият и секси собственик Д-р Джак Антониу. Какво бихме казали за него?

Освен , че има красотата на истински модел , той е толкова добър и в това да разкрасява двата пола с различни процедури. Родом от Кипър , той пробива и в България и то много успешно. Създава клиника BELLISSIMO заедно с жена си Мария Касини, която също не му отстъпва с красота и умения в операционната зала. На тях се доверяват редица известни личности, които смело ги рекламират и не се срамуват да покажат своите постижения с помощта на BELLISSIMO CLINIC.

Специален брой бе създаден за клиниката и в основата са няколко ТОП модела: Виктор Стоянов ,Сара Драгулева, Марина Войкова, Магдалена Томова и Петър Андрейчев. Те предизвикват всеки от нас да направи това, което ще повдигне самочувствието му. Но дали само процедурите примамват клиентите на д-р Джак или и неговия сексапил само можем да гадаем?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
преди 6 дни
0
Този създава ГМОта....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ГейлинА
преди 6 дни
0
Ееее тва е човекът който помпи джуките на Гейлин...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azis
преди 6 дни
0
И май не само джуките :)
Гадно джудже
преди седмица
-1
Гнусник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени