Модел за пример! Мис Плеймейт стана доброволка

852
06 Април 2020, 14:56


 

Мис Плеймейт Жанет Осипова стана доброволка. Носителката на титлата за 2018-та година е ангажирана да носи хранителни продукти на хора в неравностойно положение и пенсионери, след като се записа към БЧК, научи HotArena

Още в началото на пандемията кандидаствах в БЧК, за да помагам безвъзмездно. Около 2 седмици ми обработваха данните и след това подписахме споразумение да ми се обаждат, когато имат нужда.

За съжаление нямам медицинско образование и не мога да съм полезна в лечебните заведения, но мога да пазарувам и да разнасям хранителни продукти”, сподели пред „България днес” Жанета.

Момичето с добро сърце и красиво тяло признава, че не е мислила дълго, дали да се запише като доброволец, пише „България днес”.

„Не трябва да имаме повод, за да сме добри. Помагам и без да е извънредно положение. И мисля, че повече хора трябва да се включват в подобни инициативи. През целия си живот винаги съм търсила начин да бъда полезна на обществото”, споделя още плеймейтката.

Въпреки крехкото си тяло Жанет не се притеснява да носи тежките торби с продукти, тъй като тренира и може да се справи с подобен проблем.

Тя признава, че предпочита да бъде на първа линия и да живее значимо, отколкото да се затвори у дома и да се излежава безцелно.

 

Осипова добави, че се надява повече хора да се откажат от седенето на дивана и да се включат в каузата.

Моделката има и друга мисия в тези трудни време и храни бездомни животни, тъй като те често са забравяни. Жанет се тревожи, че уличните животни, които до този момент са били хранени с остатъци от ресторантите и заведенията за бързо хранене, сега гинат от глад. Дори птиците са в криза.

 „И те имат души, и те имат нужда от подкрепа”, казва доброволката.

 

 Жанет призовава съгражданите си да бъдат добри и отговорни хора, за да можем заедно да преминем през това изпитание. „Разберете, че няма нужда от паника, защто тя може само да ни навреди. Страхът пречи и на нашите близки, които могат да се поболеят от притеснение, а реално да няма опасност за тяхното здраве.

Затова се усмихвайте и не спирате да вярвате, че добрите времена ще се завърнат”, категорична е бившата мис Плеймейт.

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 3 месеца
-1
Устата и виси като на камила
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 3 месеца
-1
Горките хора на които това ПВЦ плашило ще носи продукти.После накой трябва да им лее куршум против уплаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Omg
преди 3 месеца
-1
Omg
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени