Моделът Биляна Лазарова в неравна битка с булимията

3285
13 Октомври 2020, 10:32


Певицата и модел Биляна Лазарова от години се бори с булимията, научи  HotArena. Младата майка решава, че е крайно време да разкрие за болестта, която е преследва от дълго време.

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път ще разкажа своята история. Зад лъскавите рокли и широки усмивки се крия аз, човешко същество, което носи своите демони като всички останали. От години насам се боря с "булимия невроза"  и ще продължавам да се боря",  споделя Биляна.

Лазарова стана популярна преди три години. Моделката бе избрана за най-красивата тинейджърка в света на конкурс в Тайланд. Биляна отключва заболяването след травмиращи събития, съпътствали животни. Какви са точно те -  Лазарова не желае да отговори. Заради булимията моделката води нечестна борба с килограмите.

"Това психично заболяване тормози мен и организма ми вече толкова време.

Килограмите ми и цялостната ми визия и състоянието ми се променят ежеседмично. Всеки, който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере", разкрива моделката, която преди два месеца стана майка. Биляна не смята да се предава. Тя преминава през дълги безсънни нощи, в които не спира да плаче, с дни не може да извади от съзнанието си болестта.

"Дори нямам сили да живея"

изповядва се Лазарова. Въпреки това тя продължава да се бори и е сигурна че ще победи булимията. 

„Не губя вяра в себе си. Знам, че има и други, които са в моето положение! Запомнете -  не сте сами, всички водим битки.  Пазете сърцата си и не падайте духом", добави още Лазарова, цитирана от „България Днес“.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сиси
преди 4 месеца
-2
Оставете момичето, страда от гузна съвест. Прекалено много започна да се говори как си е съсипала семейството, заради курвеене с футболисти. И реши да извади картата "булимия". Жалко за детето!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еми
преди 4 месеца
-1
Е каква булимия, тя нали до онзи ден беше бременна или искате да ми кажете че и по време на бремеността е мислила само за себе си и е ходила да повръша след храна? А и за да казваш че имаш такова заболяване трябва да бъдеш диагностициран от лекар, не сам да си поставяш диагнози. Тази суета ще ги побърка момичетата, ужас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 4 месеца
0
Биляна води неравна битка с простотията. Тя знае ли изобщо какво е булимия, че да я отключи от животни?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени