Моделката Жаси изкушава в гората (СНИМКИ)

https://hotarena.net/az-jenata/modelkata-jasi-izkushava-v-gorata HotArena.net
Моделката Жаси изкушава в гората (СНИМКИ)

Известната моделка и тв лице Жаси от „Сделка или не“ изкушава в дървена къщурка в гората.

 

Тя е в оскъден бански, който трудно прибира прелестите й. По нищо не личи, че красивата блондинка е майка на три деца.

 

Тя е все така перфектна, пише „България Днес“.

10 Коментара

////

преди 2 години

Разносвачката на кутия в "Сделка или не"се е ремотирала основно та и майка и не може да я познае.Поредното пласмасов дзвер живееш само за да слага снимки в Инстаграм.Децата ги роди от арабина за да си осигури пари, а той да разнообрази гена си.Нищо друго.

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Господи колко естествена красота има в тази девойка, иде ми направо да захапя един вкусен домат от испанска оранжерия от щастие!

Коментирай

Ради

преди 2 години

С първата снимка си е вкарала автогол. Какви са тези белези?!

Коментирай

Модели само в инстаграма

преди 2 години

Моделка, ама друг път. С тия два косама на главата, почти оплешивяваща, правеща се с фотошоп на рускиня с дълги крака няма кой да заблуди. За децата няма фотошоп и човек може да види истинските гени на родителите. Имаше една “папарашка” снимка на тая от улицата да видим, колко са и увиснали бузите и че няма нищо общо със снимките от инста.

Коментирай

Hahaha

преди 2 години

Тя много се гордее, че е PhD. Коя е нейната наука - не знам. Обаче арабина съоруг е разкрепостен - разрешава да се снима разсъблечена. Объркана работа.

Коментирай

......па

преди 2 години

Защото не го интересува, гони други мадами. Тази си изпълнила предназначението да му роди три деца. А Джаси се снима разсъблечена за да му доказва колко е "вървежна" но е само смешна в този напън.Все пак той я вижда не на снимка а на живо без фотошоп,филтри,гримове,прически и гледа всички поражения от корекциите и явно това не го привлича.

Коментирай

Мммм

преди 2 години

Тя си живее живота, а вие живеете , за да бълвате злоба в евтини сайтове... смешни сте, ае оправете вашите жени и после другите lmao

Коментирай

ами,

преди 2 години

Живот под стрес,роб на лайкване и фалшиви комплименти.Не,благодаря.

Коментирай

bz

преди 2 години

Много ми е гнусна и нелицеприятна,евала обаче за тялото,три деца и да изглеждаш така,може само да се възхити човек,но иначе другото е пълна нула,нито коса,нито лице,а е и доста повърхностна,имаше някакъв лайф в инстаграм,като чух как говори и за какво говори и ми стана лошо,адски тъпо парче.

Коментирай

абе,

преди 2 години

И тя като Червената шапчица изкушава вълка,но той като стигне до къщурката ще завари Баба Яга в целия и "блясък''без грим и филтрите на фотошоп.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.