Моделката Кати Ермакова: Мис Еротик работи като касиер в закусвалня

26 Февруари 2019, 16:55


Катерина Ермакова е носителка на наградите „Мис Лом“ и „Мис Еротик“. Родена е в Козлодуй на 20 юли 1998 г. Завършва гимназия в Лом и след това се премества в София.

- Какво е чувството да си Мис Еротик?
- Приятно е. Не очаквах да спечеля. Преживяванията остават, сприятелих се с много хора. Накрая победата и короната, за които всяко момиче се бори.

- Колко момичета бяхте?
- Осем момичета и още толкова момчета.

- Какво те провокира да участваш?
- Аз съм модел в агенция и участвам в различни конкурси. Миналата година се заех по-сериозно с тях. Започнах да участвам в много видеоклипове и да тренирам фитнес. Имаше три дефилета. В първото е представяне, еротичен танц по двойки и третият дефиле с рокля.

- Тренира ли за този еротичен танц?
- Само на място през деня. Преди това не съм тренирала. Заедно с танцьора си измислихме песента и самите движения. Имахме и стол на разположение.

- Учеше ли се от някой филм, актриса?
- Не. Сама си импровизирах всичко.

- Какви възможности ти отваря тази награда?
- Евентуални снимки в нови видеоклипове и нови фотосесии. Зависи и от агенцията. Сама не се впускам в много различни неща.

- Ти си и Мис Лом. Как е животът там?
- Доста зле. Няма работа и не е за млади хора. Обмислях да остана да живея там и да развивам свой малък бизнес, но просто няма смисъл, защото няма хора.

- Като носителка на този приз организираш ли инициативи за развитието на града?
- Ще подаря балната си роля и съм говорила с кмета на община Лом, че съм насреща, ако има дадено събитие.

- Имаш ли си приятел?
- Не. Поне засега.

- Защо?
- Нямам време. Занимавам се с фитнес, сутрин тренирам. Уча "Маркетинг" в Датския колеж, а сега записах още една специалност в друг колеж, която е спортна. Работя всеки ден и постоянно пътувам с конкурсите.

- Къде работиш?
- Касиер съм в заведение за бързо хранене в столицата.

- Ти си Мис Еротик и Мис Лом, а пък работиш сред супи и манджи. Доволна ли си?
- Да, звучи малко странно. Но иначе съм доволна. Почивам събота и неделя и на празниците. Получавам около 1000 лева заплата.

- Не мечтаеш ли за нещо друго?
- Да и затова уча. Искам да се занимавам с фитнес. Да си имам собствена зала и да бъда инструктор. Сега съм на 20 години и животът е пред мен. Сама се боря с живота, живея на квартира и сама си плащам наем и сметки.

- Какъв тип мъже харесваш?
- Откакто се занимавам с фитнес, искам мъжете да имат мускулесто тяло. Първо гледам ума и на второ място са мускулите. Да има цели и мечти.

- Парите и размерът имат ли значение?
- Да, определено.

- Как си представяш идеалната любовна вечер?
- С много страст и горещи емоции. Като цяло обичам по-екстремни преживявания. Такива, за които, като си спомниш след време, да ти стане готино.

- Къде си се отдавала на любовни ласки на по-нетрадиционно място?
- Във фитнеса. Беше много готино. Занимавах се с един треньор и една сутрин отиваме с него да тренираме. Но в крайна сметка се получиха други неща. Беше рано - в 7 часа. Беше като за събуждане. И до днес се шегуваме, че е загряващо кардио упражнение преди самата тренировка.

- После имаше ли повторение?
- След това ходихме в Боровец на ски. Там също си прекарахме готино, но всичко си остана само така, за емоцията и преживяването. Не сме се впускали във връзка.

- Къде другаде си имала екстремни преживелици?
- На бала ми в Лом. Тогава избягахме с партньора ми в един парк и там също беше много готино. Осквернихме детския парк в града. Правихме го там, където си играят малчуганите. Не точно пързалка или люлка, а нещо подобно. Беше също яко, защото преди това дълго време се оправяше бална рокля, прическа, грим, а накрая изведнъж вече не те интересува как изглеждаш. Захвърлих бална рокля и всичко. Беше край Дунав.

- С кой известен човек искаш да имаш подобно преживяване?
- С футболист. Имам сексуално привличане към тях. Благой Георгиев не ми харесва особено. Ще помисля с кого.

- Имаше ли проблем с родителите?
- Не. Те вече го приеха. С баща ми имахме по-скоро, но след като се явих на "Мис Лом" и "Мис Северозапад", видя, че не е толкова лошо, както го коментират. За еротичния конкурс не му беше много добре.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени