Моделки обират чанти по тузарски барове, работят като хостеси (Две от тях вече арестувани)

31 Март 2022, 15:00


Моделки обират дамски чанти по скъпарски барове и дискотеки. Тъй като красавиците се стремят да изкарат още пари, като слязат от подиума, се цанят на работа като хостеси и сервитьорки само във ВИП заведения, където правят и ударите, защото имат достъп до изключително богати клиенти.

 

Последният случай е отпреди няколко дни и за него алармира пред „Телеграф“ жертвата им Емануела Валентинова. Тя качи и лицата на красивите крадли в профила си, както и запис от камера как й бъркат в чантата. Хубавиците обират клиентите най-безцеремонно. Схемата мм е като извадена от сценарий на филм. В социалните мрежи демонстрират лъскав живот, зад който обаче се крие престъплението.

 

Емануела Валентинова разказа, че във въпросната вечер се забавлявала с приятеи в столичен скъпарски бар, където последното нещо, което клиентите очакват, е, че хостесата дебне зад гърба им.

 

Изпечените крадли чакат градуса на настроението да се вдигне и в разгара на купона започват обикалят сепаретата и да си присвояват лъскави вещи - чанти, портмонета и очила са сред най-предпочитаните.

 

„В схемата са поне 4 човека“, разказа Емануела. Момичето установява, че чантата му липсва. Очевидно крадлите са разчитали на това, че клиентите са пияни и няма да забележат липсите, но в конкретния случай правят грешка.

 

Емануела търси съдействие първо от заведението и с тяхна помощ свалят кадрите от камерите, които ясно са заснели инцидента. В малките часове на нощта сръчните хостеси включат схемата си в действие. Едната отвлича вниманието, а другата взима чантата зад гърба на нищо неподозиращите клиенти, малко по-късно я изнася от бара, трета пък я прибира в колата си. От камерите момичето успява да разпознае извършителите. Така се установява, че става дума за Весела Йорданова, която работи като хостеса, и аверката й Симона Нолчева.

 

Двете момичета са откарани в криминална полиция и след 6 часа разпити най-накрая Весела си признава за извършеното и дори връща чантата, от която липсват всичките пари и едни слънчеви очила. Според източници на „Телеграф“ групата е действала по тази схема от поне една година, като през лятото обикаляли и оборотни заведения по морския бряг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жанам стек, скай, дюнер, кафе, шкембе и СИЕ
преди месец
0
Вай, жанам, трябва да са вардя да не крадат и при нас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Red roses
преди месец
0
Весела Йорданова е от Поморие. Бивша хостеса по заместване в дискотека Габана в Слънчев бряг бачкаше и на Кики Бийч общо взето гледа да е в тузарски заведения и вече става ясно защо.Симонка и е приятелка и гледат да захлебят някой лев отгоре само ,дето нямат акъл и са мислили ,че ще минат метър безнаказано но уви! Хахахахах псевдо лъскав и висок стандарт на живот ...да да видяхме вече bitches please
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени