Модерна и в болката си: Софка пее на Слънчака с бутикова шина (Снимки)

1654
26 Юни 2021, 11:59


Певицата сащиса почитателите си с поддържащия аксесоар, който блестеше отдалеч и удивително много подхождаше на тоалета й. Това мигновено породи съмнения, че шината е специално изработена, за да пасва на модерните облекла на изпълнителката.

Софка счупи ръката си на две места по-рано този месец при битов инцидент. "Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Като всяка двойка и ние се караме" - разкрива Маринова. - Този път бой не е имало. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам накрак полицията, ако се случи такова нещо. Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари. Това е истината", разкри пред "България Днес" Маринова. Софка е категорична, че ако има насилие, веднага ще разкаже във всички медии. И се кълне, че този път не е имало насилие.

С лъскавата шина Маринова перфектно скрива гипса на ръката й, за да не прави впечатление на почитателите й. Но това, което се набива на очи, е, че Софка трудно се движи по сцената. Затова при участието й в дискотеката в Слънчака тя стои предимно на едно място, а микрофонът й е фиксиран на стойка пред нея. Неуспешни са и опитите на певицата да танцува, като успява да си движи само едната ръка, а другата стои само в една-единствена позиция.

През летния сезон Софи Маринова е една от най-търсените изпълнителки и буквално няма повече от 5-6 свободни дни на месец. Подобно беше положението за нея и покрай абитуриентските балове. Затова и изпълнителката не може да си позволи да си вземе болничен, тъй като ще инкасира огромни пропуснати финансови ползи. Това е причината да откаже да си остане вкъщи и отпрашила към морето, където в момента са концентрирани най-много чалга изяви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди месец
0
От как е с нейния примат статистиката й е все такава...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди месец
0
Никога няма да посетя място където се вие чалга ако ще Софка и с диамантена шина да е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени