Могат ли да експлодират циците на Елвира?

4862
29 Декември 2011, 09:49


След като преди дни националният консултант по пластична хирургия доц. Димитър Евстатиев би аларма, че 3000 българки носят бомби със закъснител в пазвите си, куп родни хайлайф дами изпаднаха в паника. 

 
Сред тях ли е известната певица Елвира Георгиева, чийто съпруг е прастичният хирург Николай Георгиев?
 
 
Елвира е една от българките с най-много пластични операции. Тя също имала в гърдите си от опасните френски импланти на фирма "Поли имплант протез" (PIP).
 
 
"Имплантите на PIP не са опасни за здравето и не могат да предизвикат рак на гърдата. Ако беше опасен, щях ли да го сложа на съпругата си?", пита д-р Георгиев от страниците на "Стандарт".
 
 
Може би обаче днес нямаше да мисли по този начин, ако в началото на годинита не бе подменил страховитите протези.
 
 
"Подмених ги с други в началото на годината. В клиниката ми вече са подменени импланти PIP на 30-40 жени. При три от дамите имаше разкъсване на протезите. Някои дори не подозираха, защото не са усетили никаква болка", каза още д-р Георгиев. 
 
 
Спуканите импланти се вадят, разлетият гел се обира и след това се поставят новите. Дори гелът да се разтече, не може да предизвика рак на гърдата или инфекция. 
 
 
"След като се поставят импланти, организмът създава стабилна защитна капсула около тях. И след спукване гелът не може да се разлее в корема, бедрата, гърба или дупето", обяснява образно хирургът. Гелът остава около импланта. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени