Моника Валериева с ново 20: Не искам да съм булка, а майка! (Вижте как се размечта)

03 Януари 2017, 12:00


Моника Валериева пак сложи розовите очила и се размечта, научи HotArena.


След като доскоро фикс идея й бе да се види в булчинска рокля, сега Моника си е наумила, че й е време да става майка. От известно време Валериева се фука, че е обичана от богат и доста галантен бизнесмен, който я води в Париж и я отрупва с цветя. Неговата самоличност тя така и не може да разкрие до този момент.


Станала е, обаче, доста чувствителна на тема мъже. Обижда се повече от всякога на тема "спонсори" и брани със зъби и нокти позицията си, че новият й направо я боготвори. Именно затова наскоро се е зачудила дали пък няма да й се отвори парашута да стане негова законна съпруга. Заговори се дори, че е хукнала по врачки, за да му рпави бяла магия за любов.


Явно сега Моника се е отказала от мераците си, които може би и са били рязко попарени. Тя е измислила нова тактика как да задържи платежоспособния господин за дълго в живота си. Така се е стигнало до момента, в който Валериева обяснява наляво и надясно, че е готова да стане майка и няма търпение да забременее.


Уж меракът й дошъл покрай нейна приятелка, която наскоро родила, а тя й помагала в грижите за нвоороденото. тогава осъзнала какво е истински ценното в живота и се размечтала да надуе корема. Мнозина, обаче, забелязват под това нейно странно желание да прозира идеята да върже здраво богатия си ухажор.


Засега не е ясно дали люлката ще изпревари булката, ще има ли въобще някое от двете или бизнесменът ще прояви благоразумие, но да не разваляме мечтите на Моника, пише "ШОУ".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hwqj
преди 6 години
0
pak li tozi bivol
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ахаха
преди 6 години
0
жив травестит.как точно ще забременее ми е чудно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Камен
преди 6 години
0
Нито има богат ухажор, нито някой ще я вземе за жена , нито пък някой ще иска дете да има от тая общата. Плащат си я , взимат си я , а тя се прави на интересна и си пуска сама слуховете за обожатели, годежи,сватби и бебета. Залязва вече Моника Валериева и е готова да направи всичко, само за да хване последния влак
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баце роман
преди 6 години
-1
Тая шизофреничка нормално да мечтае все пак в главата и са няколко личности - все едно филм на ужасите . Да вземе да си пие хапчетата по често , че с тия мечти да не даде фира .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени