Мрън-мрън: Ваня Джаферович се оплаква от „Дисниленд”

https://hotarena.net/lubopitno/mran-mran-vania-djaferovich-se-oplakva-ot-disnilend HotArena.net
Мрън-мрън: Ваня Джаферович се оплаква от „Дисниленд”

Ваня Джаферович заведе жена си и двете си деца в „Дисниленд” в САЩ, но никак не му хареса.

„2 часа чакане за общо 20 минути удоволствие, ето това е Дисниленд. Капитализъм в пълният си блясък. Продавай, купувай, яж, пий… Опаковката топ, съдържанието „майка плаче”. Резултатът: главоболие, подути глезени, киселини в стомаха и така нататък. Дали си заслужава? Когато видях усмивките по лицата на Леа, Бо и Евгения Джаферович (която е по-голямо дете от тях), ще го кажа така: заслужава си всяка стотинка похарчена, минута изчакана и метър изминат, щом любимите ти хора са доволни и щастливи. А ти, ти ще сложиш краката си в легена, напълнен с топла вода, и ще спадне този оток... след ден, два, три…”. С тези думи бившият футболист обясни накратко изживяването си в „Дисниленд”.

5 Коментара

hehe

преди 2 години

нежничък в ванята, това да стои 2 часа на крак наистина не е за всеки. Най-добре да се прибере, да си сипе една ракия, да пусне някоя тъжна хърватска песен и да започне да плаче неутешимо за тежата си съдба.

Коментирай

Мама миа

преди 2 години

Горкият Джеферович, да го пожали човек... Лигльо....

Коментирай

Хитрата сврака.

преди 2 години

Айде няма нужда от демонстрации, колко млади семейства могат да си го позволят? А този и жена му си живуркат от това да се влачат от студио в студио!

Коментирай

е

преди 2 години

Няма как чакането да е било само за 20 мин удоволствие! Disneyworld е като огромен град с няколко тематични парка, всеки от тях с много атракции! Много! Един от тях е Disneyland. Прекрасен и красив. Над 50 примерно, ако не и повече! Да, винаги има опашки, на всяка атракция е пълно и се чака къде 20 мин, къде 40. Има си fast pass пътека за инвалиди, които да не чакат. Трябва да се ходи рано сутрин, за да има време за целия парк. И е страхотно! Преживяванията И храната. Има всякакви избори, за всички вкусове и нужди, вкл. и изключително здравословни. Ако на него нещо не му е понесло, това е лично. А най-най нещото е шоуто от музика, светлини и заря от над 40 мин. всяка вечер. Величествено! Аз така бих коментирала парка Disneyland. Това неговото е точно мрънкане! Егати.....защо е ходил изобщо тогава? Интернет е пълен с информации с които човек може да се ориентира къде какво да очаква....

Коментирай

hehe

преди 2 години

ами след като свалиха софия ден и нощ, ванята щастливо запълни тази празнина - безполезно и безсмислено присъствие в публичното пространство! да каже нещо, само за да се покаже.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.