Мрън-мрън: Ваня Джаферович се оплаква от „Дисниленд”

09 Януари 2022, 16:22


Ваня Джаферович заведе жена си и двете си деца в „Дисниленд” в САЩ, но никак не му хареса.

„2 часа чакане за общо 20 минути удоволствие, ето това е Дисниленд. Капитализъм в пълният си блясък. Продавай, купувай, яж, пий… Опаковката топ, съдържанието „майка плаче”. Резултатът: главоболие, подути глезени, киселини в стомаха и така нататък. Дали си заслужава? Когато видях усмивките по лицата на Леа, Бо и Евгения Джаферович (която е по-голямо дете от тях), ще го кажа така: заслужава си всяка стотинка похарчена, минута изчакана и метър изминат, щом любимите ти хора са доволни и щастливи. А ти, ти ще сложиш краката си в легена, напълнен с топла вода, и ще спадне този оток... след ден, два, три…”. С тези думи бившият футболист обясни накратко изживяването си в „Дисниленд”.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
Няма как чакането да е било само за 20 мин удоволствие! Disneyworld е като огромен град с няколко тематични парка, всеки от тях с много атракции! Много! Един от тях е Disneyland. Прекрасен и красив. Над 50 примерно, ако не и повече! Да, винаги има опашки, на всяка атракция е пълно и се чака къде 20 мин, къде 40. Има си fast pass пътека за инвалиди, които да не чакат. Трябва да се ходи рано сутрин, за да има време за целия парк. И е страхотно! Преживяванията И храната. Има всякакви избори, за всички вкусове и нужди, вкл. и изключително здравословни. Ако на него нещо не му е понесло, това е лично. А най-най нещото е шоуто от музика, светлини и заря от над 40 мин. всяка вечер. Величествено! Аз така бих коментирала парка Disneyland. Това неговото е точно мрънкане! Егати.....защо е ходил изобщо тогава? Интернет е пълен с информации с които човек може да се ориентира къде какво да очаква....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
Преди 1 година
0
ами след като свалиха софия ден и нощ, ванята щастливо запълни тази празнина - безполезно и безсмислено присъствие в публичното пространство! да каже нещо, само за да се покаже.
Хитрата сврака.
Преди 1 година
0
Айде няма нужда от демонстрации, колко млади семейства могат да си го позволят? А този и жена му си живуркат от това да се влачат от студио в студио!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мама миа
Преди 1 година
0
Горкият Джеферович, да го пожали човек... Лигльо....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
Преди 1 година
0
нежничък в ванята, това да стои 2 часа на крак наистина не е за всеки. Най-добре да се прибере, да си сипе една ракия, да пусне някоя тъжна хърватска песен и да започне да плаче неутешимо за тежата си съдба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени