Муки продава имот на Стоянка на морето за 100 бона

10 Септември 2020, 17:00


Мария Грубешлиева продава апетитен имот на Стоянка Мутафова на морето, узна HotArena.


Муки сама обяви в личния си профил земята с Свети Влас за продажба. Тя е общо 410 декара и веднага се появиха мераклии, готови да я купят. Крими герой се е опитал да сложи ръка върху имота в курортното селище Свети Влас, който принадлежеше на голямата актриса.


Земята е на изключително апетитно място – на височината над марината в Свети Влас, и от него се разкрива невероятна панорамна гледка. Около парцела имало построени къщи, същински палати, притежание не само на родни баровци, но и на руски богаташи.


Причината Грубешлиева да иска да се раздели с парцела е не да спечели от него пари, а защото на своята възраст няма да тръгне да строи вили по морето и вместо нея друг може да се възползва от това. Един от първите, които изявили интерес към мястото, бил мъж на средна възраст. 


Той декларирал желание да придобие веднага мястото, независимо от това каква цена е обявила за него наследницата на Мутафова. Към стремежа му да се сдобие на всяка цена с парцела Муки подходила подозрително и пуснала връзки, за да проучи проектокупувача.


А контактите ѝ по Черноморието установили, че въпросният мъж бил подставено лице на небезизвестен крими герой. Щом чула това, Грубешлиева моментално отрязала мераклията.


Единствената дъщеря на Стоянка се зарекла, че ще продаде парцела само на хора, които спечелят доверието ѝ, не и на такива със съмнително реноме.


„Земята е много апетитна, има няколко кандидати за нея и постоянно се появяват нови, но Муки не бърза с избора. Лично проучва всички кандидати, защото иска там да се заселят добри хора“, коментират от близкото обкръжение на Грубешлиева.


Въпросният имот в Свети Влас е единственият, с който Муки планира да се раздели напук на спекулациите, че разпродава наследството на майка си. Според градската легенда Мутафова ѝ е завещала крупна сума и имоти за поне 1 милион лева.


Най-скъпоструващият имот е апартаментът в „Лозенец“, пред кооперацията на който миналия месец бе открита плоча в памет на Стояна, Нейчо Попов и Георги Калоянчев.


Жилището е на цял етаж, представлява 3 апартамента, слети в един, и се оценява на над 350 хиляди евро, пише Галерия.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени