Муки разкри: Постоянно получавам знаци от Стоянка (Вижте какво й се е случило)

02 Февруари 2021, 16:16


Днес се навършват 99 години от рождението на актрисата Стоянка Мутафова, която напусна този свят на 6 декември 2019 г. Единствената й дъщеря Мария Грубешлиева-Муки споделя, че болката от загубата й не отминава, а напротив – става още по-непоносима. На този ден тя ще занесе цветя на гроба й.

 

„Заедно с Евгени Боянов ще отидем на църква, а след това на гробищата. Ще отнеса цветя на мама, ще прелея вино, а на чичо Нейчо ще запаля цигара, винаги го правя. След това ще се прибера вкъщи, направила съм си параклисче с икони и снимки на мама. Ще седна и ще си поговоря с нея, често го правя. Така посрещнах Нова година, така ще съм и на рождения й ден. Обичам я много и никога няма да я забравя“, споделя Муки.

 

Тя признава, че последните дни непрекъснато се свързват с нея медии по повод рождението на майка й, което засилило още повече тъгата в нея. „Сякаш се върнах на първа позиция. Спомените ме връхлетяха, като на филмова лента ми минава непрекъснато животът със Стоянка, всичките ни моменти заедно, къщата ни“, не крие голямата си мъка Грубешлиева.

 

Писателката е категорична, че получава различни знаци от майка си и вярва, че хората, които ни обичат, ни гледат от небето и след смъртта.

 

„Истината е, че изчетох много книги за прераждането и отвъдното, след като мама почина, и в знам, че няма случайни знаци. „Още първите дни след смъртта й паднах и се бях контузила, лежах си в стаята и чувам от хола нейния глас „Муки, Муки“… Сякаш беше притеснена за мен, тя винаги много се е тревожила, когато имам някакъв здравословен проблем“, разказва Муки за знаците от майка си пред „Телеграф“.

 

И допълва: „Сега ще ви разкажа още нещо, което за някои може да е невероятно, но за мен е: факт. Аз, месеци след като тя почина, спях, стискайки в ръка нейната хавлия. Както си спя и усещам, че някой сякаш ми е хванал ръката все едно е тя, защото преди да умре, тя често ми държеше ръчичката, явно усещаше, че ще си отиде. После усетих как някой ми дърпа възглавницата, събудих се и виждам едно птиче, изчурулика три пъти и отлетя. Разказах после на Евгени и двамата сме сигурни, че това бе знак от мама“ .
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени