Муки трепери за наследството на Стояна (Щерката на Мутафова се бои американския й брат да не заграби имането й)

08 Април 2021, 16:36


Щерката на Стоянка Мутафова има нови тревоги, узна HotArena.


Мария Грубешлиева била силно притеснена каква ще бъде съдбата на имотите и банковите спестявания, които майка й остави след смъртта си. Муки, която преди броени дни навърши 70 години, няма свои наследници. С напредването на годините в главата й започвали да се прокрадват тъмни мисли и терзания при кого ще отиде имането на Стояна. 


Най-големия ужас на Муки бил то да не отиде в ръцете на нейния полу-брат, който живее в Америка. Двамата изобщо не мелят брашно, а за всичките години, в които знаят за съществуването си, са се чували само няколко пъти. За последно той й се обадил месец след смъртта на Мутафова, за да изкаже съболезнованията си, но Муки не се трогнала от закъснелия жест. Всъщност Божил, както е името му, е единственият й жив роднина. Той е дете на татко й Леонид Грубешлиев от друга жена. 


Конфликтът между двамата възникнал отдавна заради наследството, което баща им оставил след смъртта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в САЩ за едно със сина си, Божил взел цялото наследство, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и имоти. Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не фигурирало в завещанието на баща й и така тя останала без пукнат лев след кончината му. Грубешлиева се надявала брат й на добра воля да й предложи да си поделят имането, но това не се случило. 


Муки не крие, че не е обичала биологичния си баща, а за свой такъв приемала Нейчо Попов, който я отгледал като негово дете, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени