Мустафа Чаушев: Стреляха по мен, мислех, че умирам!

1094
25 Април 2019, 11:17Легендарният певец Мустафа Чаушев се разминал на косъм със смъртта. Преди година турски шофьор стреля по изпълнителя, докато той пътува със семейството си и едва не го убива, научи HotArena.


„Куршумът мина на милиметър от главата ми. Слава Богу, това е минало, но още не съм забравил този инцидент”, споделя изпълнителят.

Случката отпреди година се разиграла на турската граница. Семейството пътувало до югоизточната ни съседка и след като минали границата, бил направен опит да ги убият.


На пункта Чаушев направил забележка на турски шофьор, който се опитал да се пререди. Последният не реагирал разумно, а направо налетял да му отмъщава с пистолет.


Непрекъснато поглеждах в огледалото, но не виждах кола зад мен. След като минахме Лозенград, малко преди разклона за магистралата, както карах, се чу много силен изстрел. В колата се чу като взрив.


Жена ми каза, че е счупено задното стъкло.
Спрях колата и слязох да видя. Стъклото беше като огромна дупка. Изчистихме колата, извикахме жандармерия. След 2—3 часа пристигнаха и им казахме какво се е случило.


Те констатираха, че става дума за стрелба”, разказва Мустафа, пише "България днес".


Експертите установяват, че изстрелът е опит за убийство. Обвиненият за стрелбата турчин е задържан от турските власти.


Тази случка ми се отрази пагубно—нямах глас, за 10 дни спрях да се храня, събуждах се посред нощ задушена и си мислех, че умирам”, споделя още дъщерята на Чаушев—Ажда, която също е в колата заедно с майка си по време на инцидента.


С днешна дата музикантът и близките му не търсят възмездие и се опитват да гледат философски на нещата.
„Сигурна съм, че е трябвало да научим урок от случката.


Живеем втори живот и трябва да му се радваме”, казва Ажда.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени