Мутри пребиха плеймейтка, 4 месеца Катрин се храни със сламка (Разказ от първо лице)

https://hotarena.net/laifstail/mutri-prebiha-pleimeitka-4-meseca-katrin-se-hrani-sas-slamka HotArena.net
Мутри пребиха плеймейтка, 4 месеца Катрин се храни със сламка (Разказ от първо лице)

Кървав инцидент в центъра на Варна бележи живота най-еротичната куриерка Катрин Йорданова, научи HotArena.

Мутри пребиват жестоко нея и приятелят и в морската столица след спречкване на бензиностанция. Силоваците застигат колата на русокоската и нейния партньор на кръстовище в града. Слизат и с метален бокс започва да ги налагат, след което отпрашват.

„Избиха ми зъбите посред бял ден. отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри. Четири месеца се храних със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях споделя“ пред \"България Днес“ тежката си история плеймейтката.

На кръстовището, където се разиграват грозните сцени, камери запечатват побоя, но в последствие записът изчезва.

„Въпреки това успяхме да ги осъдим, смешни пари ни изплатиха, с тях успях да се оправя част от зъбите“ разказва моделката.

След тази кървава случка Катрин и приятелят й заминават за Берлин, където стават куриери. Желанието на на еротичната моделка е със спечелените пари да си купят около 30 буса и да наемат хора, които да работят за тях, както и да отвори салон за красота в германската столица.

Изкусителната Катрин е една от претендентките в тазгодишното издание на еротичния конкурс Мис Плеймейт. Въоръжена единствено с хиалурон в устните и естествени форми, Катрин атакува надпреварата и вярва, че най-достойната ще победи.

\"Единствено на мен ще ми отива короната,

имам всички необходими качества да бъда на първото място. Още като по-малка гледах подобни конкурси и знаех, че един ден ще участвам и ще спечеля\"
, споделя Катрин.

В началото плеймейтката среща отпор от семейството и приятелят си, с когото са заедно от три години Момчето не иска да вижда как други мъже гледат голото тяло на Катрин, но в крайна сметка всички приели решението й и я подкрепили.

Приятелят й дори й предложи брак и обмислят сватба следващото лято, разкрива щастливата Катрин, която е на 19 години, а приятелят й на 33.

 

13 Коментара

Кофти

преди 3 години

Олеле, какво ни занимавате с тези цигани , ужааааас, съвсем ниско паднахте!...

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Цигани или нема значение. Подобна новина не е за по жълтите сайтове, а за нормалните новини и за криминална хроника. В една нормална държава побойниците отдавна щяха да си излежават няколкогодишни присъди, а застрахователните компании включително здравната каса би ги одрала финансово до последната им стотинка. Но ние живеем в България и тул човешкият живот не струва нищо нито между хората нито пред държавата.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Какви вежди имат и двамата-потрес.Личи,че междуушното им пространство е празно.

Коментирай

......па

преди 3 години

Тя е на 19,той на 33.Били заедно от 3 години.Семейството нямало нищо против да я пробута още 16 годишна на 30 годишен,сега не били много съгласни да се гологъзи и пред други...но ...кандисали.Прилича на сводническа история.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе хора, за вас няма ли малко възмущение, че други хора безпричинно и безнаказано за жестоко пребити? Ами утре може да сте вие и на вас да ви полират физиономията, така че последствията цял живот да го виждате в огледалото.

Коментирай

е,

преди 3 години

Безпричинно едва ли.Имало е спречкване.Не пише версията на другата страна.Нали тя казва,че са и платили и си е оправила зъбите с парите.

Коментирай

ХотАрена това е много стара "новина"

преди 3 години

това не е ли стара новина отпреди 1-2 години?Ако беше се случило скоро,най-малкото освен варненските сайтове щеше да се пише и каже по другите сайтове,новини и т.н.,,,,какви варненски мутри,какъв бой посред бял ден...че и записа изчезнал...голям филм,ей...Да,не е приятно,гадно е,съчувствам им...но според мен-те двамата си знаят кой и защо са ги били...по-точно той,,,с метален бокс да ги млятят-значи тоз убавец бая се е издънил...или наркотици или проституция...на 100 % и двете...И пак повтарям ХОТ АРЕНА -стари "новини" ни пробутвате пак !!!

Коментирай

Dayana

преди 3 години

Аз виждам двама пребити мангала, каква плеймейтка, к'ви 5 лева!?

Коментирай

хм

преди 3 години

Е, как основното което са искали да кажат не са казали - пребиха ни само защото сме цигани.....и което изобщо не би било вярно. Варненските мутри не пребиват току така никакви си хора.....все се жалват такива, все онеправдани ... защото са цигани. Как не се научиха, че в днешния свят ти гледат ума, труда, възпитанието, а не цвета на кожата. Тоя филм вече не върви. И двамата с изписани веждички и търсещи лесното в живота....личи им отдалеч.

Коментирай

Сводник и проститутка...

преди 3 години

...Няма какво повече да се пише. Няма как да са други...

Коментирай

Брей,

преди 3 години

Да станеш куриер в Германия и със спечелените пари да купиш 30 буса и да отвориш салон за красота в Беркин - ми то колко живота ще ти трябват,че да спестиш такива пари? А, може би, куриерите там взимат яки пачки; ми да отидем и ние тогава...

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Това са им мечтите.Като ги гледам тези пари ще ги изкарат с проституция.А от мечтания салон за "красота"ще излизат техни подобия,т.е пародия на хора.

Коментирай

Elia

преди 3 години

Тя е проститутка от малка, а той е сводника й. И боят е станал, защото са се направили на интересни(най-вероятно са били надрусани), пиклата е показвала среден пръст и т.н на група момчета. Ц.гани от най-долните, не знам с какви очи се пънат да станат известни. Явно се надяват да се вдигне тарифата на Катрин, че да има за бусове и салони...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.