На Елен Колева й писна в Кипър! Иска да се премести с Андреас в центъра на София

04 Март 2019, 11:31


На Елен Колева й втръсна Кипър, макар че причината да се премести там е основателна - заради гаджето си Андреас Стилиану, разбра HotArena.

 

Мачото е родом от Кипър и успя да накара половинката да заживеят под един покрив в топлата страна. Двамата прекараха повече от 6 месеца на острова, но на актрисата й писна да е там.

 

Скучното ежедневие не се отразява добре на Елен. Колева е свикнала на забързан начин на живот, а на Острова на Афродита тя само си почива. Актрисата няма как да започне работа по специалността си в Кипър. По цял ден тя лежи и върши домакинска работа, което не е присъщо за нея, писа „България Днес“.

 

Колева решава, че е по-добре да възроди кариерата си на актриса. Затова се прибира в България и прави сондажи къде може да играе. Това се случва малко след Нова година. Елен и Андреас прекараха коледните празници в Кипър.

 

Двамата са заедно от почти две години. И според Елен, ако са разделени, няма как да бъдат заедно.

 

След няколко срещи със стари приятели Елен си урежда работа по няколко проекта. След като успява да си намери препитание, тя моли любимия си да се премести при нея в България. Елен има апартамент в центъра на София. Жилището е голямо и има място и за двамата.

 

Мускулестият Стилиану още обмисля варианта да живее тук. Кипърецът не иска да се отделя от родината си и близките си. Въпреки това Елен е безкомпромисна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени