На Кобилкина й писна. Бори стреса с фотосесии!

793
05 Януари 2021, 18:00


Сексоложката Наталия Кобилкина проплака: „Искам си свобода... Писна ми от локдауни!“. Според нея светът в момента е много странен и хиляди хора нямат възможност да живеят живота си, но тя има решение на проблема. Точните й думи цитара „България днес“:

„Деца в американски детски градини ги карат да слагат маски! Всеки ден чувам нови безумни идеи и се чудя кой човек с нормален ум може да го измисли! Хиляди хора минаха ковид и пак са принудени да стоят в ограничения.

Питам себе си: Защо ние си го причиняваме?! Самите хора разрушават другите хора. Карат хора да се страхуват и да се затворят. С огромно желание чакам края на това безумие, когато някой друг определя живота ми. И въпреки всичко избирам да бъда щастлива и да се кефя на младост и хубави фотосесии, то какво друго остава“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди седмица
0
Не може мозъкът на Кобилкина да проектира нормална,логична мисъл. "Жалният" е "зацепил" на зъбчатно колело Секс и няма мърдане напред. Да разсъждава "милия" мозък Кобилкинов за пандемията К-19 е загубена кауза. Той е програмирам да работи само когато получи импулс от думите ерекция,секс,фелацио и Кама Сутра !!!! А по въпроса за фотосесията на Кобилова,не я показвайте,защото нейният стрес ще премине,но ние ще се парализираме в ступор !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди седмица
0
Добавям само пред думите ерекция,секс,фелацио и Кама Сутра-думата ПАРИ,много пари са на първо място като импулс в малкото и мозъче.Иначе цялата и визия,държание и крещене на сексуална тематика само показва колко фригидна и пресметлива е тази женица.
Фигаро
преди седмица
0
Тази защо не си направи един масаж на кобилината простата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Писна ни от Катъркина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени