На морето: Арогантен тип удря Весела Нейнски, гони я с брадва

728
20 Юни 2020, 11:59


Оперната певица Весела Нейнски за малко не пострада от брадва при словесна война на морето, научи HotArena.

Изпълнителката  заяви пред Нова, че дърветата в частен терен край къмпинг „Градина” се кастрят брутално и че собственикът на имота я  ударил. " „Идвам от 10 години тук. Караме сърф с други хора. Тъй като през миналата година голяма част от дърветата бяха много брутално окастрени, когато вчера чухме шума на резачките настръхнахме",  разказа оперната прима.

„Няколко високи дървета с щъркелови гнезда пострадаха, едното изсъхнало. Видяхме отдалеч как се режат дървета. Снимах трима души и се опитах да разбера от тях поради каква причина по такъв брутален и грозен начин са отрязали тези дървета. Те не ни обясниха нищо. Дори  единият размаха брадва. Подадох сигнал до Нова телевизия, след което се появи кметът на „Черноморец”. Малко след това дойде един от собствениците на комплекс отсреща. Разбрах, че е местен човек. Той беше доста агресивен и арогантен. Удари ми и ми изби телефона, когато се опитах да заснема неговата реплика, че всички дървета ще изсече, когато свърши сезонът",  казва Весела.

Кметът на Черноморец Росен Деспов поясни, че дърветата са в частен терен. Собственици са подали уведомление за кастрене на дървета в общината, но предстои да се разбере дали има издадено разрешително, както и дали се спазват изискванията и препоръките на специалистите. В зависимост от тази проверка, ще бъдат предприети действия от общинската администрация, пише „Телеграф”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минусът
преди седмица
0
показва нисък и къс хоризонт, не ми се сърди. Летвата е по-висока за тези, които разбират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Какво
преди 2 седмици
-1
разказва оперната "прима"....Прима ли ? И къде е била прима ? В Миланската скала, в Метрополитен, във Виенската или в Софийската опера? Ами то не остана място на небето от "звезди" и празна сцена от "прими"....Пренаселването вече взема "застрашителни: размери.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х.
преди 2 седмици
-4
Весела да си купи имот на морето и да го сади или разсажда както си иска. Не й е работа да се бърка в имотите на хората!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени