На поход: Джорджано мъкне камъни в раницата срещу неприятели, пияни туристи не му дават да мигне

402
23 Юни 2020, 12:00


С камъни е напълнил раницата на Джорджано. Бившият Брадър ще замеря неприятелите, които среща по време на прехода Ком- Емине, дочу HotArena.

Младият изпълнител се впусна в тежко предизвикателство да мине най-дългия маркиран пешеходен туристически маршрут в България.  Джорджано не се страхува от гадинките или лоши хора, които може да срещне по пътя. Той се запасява периодично с камъни, за да се брани, ако му се наложи. Освен тях в огромната раница Джорджано носи няколко чифта обувки, дрехи и малко храна. Той вече стартира прехода,  като до хижа Ком стига с влак.

Певецът станал популярен с нестандартния си стил на пеене, още от първия ден бере ядове.  В хижа Ком,  не успява да мигне и за секунда, а причината е, че в постройката се вихри джамборе, продължило до ранни зори. „Музиката беше силна и не можах да спя, въпреки това съм с много положително настроение“, признава Джорджано, цитиран от „България Днес“.

Бившия брадър си води дневник по време на пътешествието. В него описва всеки детайл от това как преминава денят му, дори с какво се храни.

„1 ден Ком-Емине. Тръгнах в 7:15 ч от х. Ком, на връх Ком бях в 8:40ч. Взех си 3 камъчета и тръгнах към Петрохан прохода. В 13 ч. бях на прохода, хапнах картофи със сирене на барчето на прохода. Настаних се за нощувка в творческа къща Петрохан“, пише Джорджано.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди седмица
0
Този е певец колкото аз съм космонавт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени